środa, 09 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ale temat

jedna z firm w lomzy zeszla ponizej krytycznej !
plyty sprzedaje: cd-r 0,45 zł a dvd-r po 0,90 zl , gdzie rozum ? heheh

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ale temat

to na pewno skutek wzrostu gospodarczego jaki w łomzy na co dzień zauważamy. tak dobrze im sie sprzedają ze dali tylko 10 procent marży

Gdzie niby te cd-r'ki po 45gr?;P

A czy za ceną idzie jakość. Wątpię. Kupiłem DVD po 1.40 i owszem wypalić wypaliłem, ale otworzyć ni hu hu. Lepiej czasami kupić droższe znanego wytwórcy niz tańcze nie wiadomo jakiego producenta.

jaki to sklep?!?! ja bym chciała wiedzieć.... :) jkaby co to na maila podajcie!!

Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?!
I Have Someone =) He Is My Secret.....

Ten temat śmierdzi kryptoreklamą...

Pozdrawiam

Gorzej jak ta badziew w napędzie się rozwali. A ile tam zapisanych błędów. Tanie mięso to psy jdzą.

i bardzo dobrze a w rosmanie w opakowaniu masz po 1 zł

dajcie spokój ja kupiłem płyte : Msonic CD-RW 700mb w Białymstoku chyba z 5miesięcy temu bo wtedy kupywałem kompa w Simtechu w Białym i kupielem te Rw i do tej pory mam te CD i jakoś z 20 razy nagrywałem i działają :D dałem zanie 3 zł ale opłacało się :D

Czy nazwa płyty co napisałem w poprzednim poscie i co usuneli to jest reklama?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Hydraulik z doświadczeniem podejmie się wszelkich awarii po godzinie 17, także w godzinach nocnych 7 dni w tygodniu oraz święta.
tel. 517039499
różne
Kulturalny 39 letni kawaler z własnym M pozna Panią w stosownym wieku w celu założenia rodziny. Jeśli doskwiera Ci samotność zadzwoń lub napisz SMS.
tel. 602530240
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org