Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sklep obuwniczy w Kaufland... |
... jak wracalem po zakupach pewna dziewczyna pracujaca tam tj. w ty sklepie obuwniczym spojrzala na mnie zatrzymala sie i usiechnela odwzajemnilem usmiech i ruszyle dalej...niestety jak widze traz juz chyba tam jej nie ma...jest blondynka miniaturowa budowa ciala i a przepiekny usiech :D czy ktos wie gdzie moge ja przypadkiem spotkac?? - przypadnie oczywiscie ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sklep obuwniczy w Kaufland... |
Też tam mam nieraz. Po prostu jak mężczyzna jest ładny to przyciąga wzrok innych kobiet... _________________________________________________________ ![]()
|
|
Haha
|
|
A co to biuro matrymonialne ?? Z takim opisem to ty sobie możesz iść szukać igły w sianie. Było ją zatrzymać czy pójść za nią a nie uśmiech puściłeś i zadowolony. A teraz szukasz.
|
|
heheh...do P@wcio...przedstawie tobie mnie i ja jak sie spotkamy ... byc mzoe ty gapisz sie i wpatrujesz bez przerwy jak jakis smarkacz i dzieki temu pamietasz wszytko tak dokladnie ??
|
|
eeee?
|
|
Autor: mandaryn (82.139.162.---) Data: 18-05-10 20:22 heheh...do P@wcio...przedstawie tobie mnie i ja jak sie spotkamy ... byc mzoe ty gapisz sie i wpatrujesz bez przerwy jak jakis smarkacz i dzieki temu pamietasz wszytko tak dokladnie ?? Trochę Cię nie jarzę ale powiem Ci nie masz jaj.
|
|
No profesor Miodek to ja nie jestem ,ale gościu weź zanim coś napiszesz to przepuść to przez Word-a czy coś takiego ,bo normalnie pisownia masakra .No chyba że to tak z miłości :)
|
|
czesc.pracowalam niedawno w tym sklepie i jesli chcesz moge Ci pomoc. jesli chcesz to pisz zylon@vp.pl. pozdrawiam Edyta
|
|
A kim jestes edyta zeby podawac jakie kolwiek informacje na temat innej osoby moze ona tego niechce. Jakas egoistka chyba z ciebie jest talk to the hand, because the face isn't listening to you
|
|
wlansie ze moge posdac bo rozmawialam z ta dziewczyną...... bez powodu bym tego nie robila
|
|
waski_psia_mac - czego sie wcinasz.
|
|
oj edzia,a czemu to już przestałaś mnie odwiedzać?zgadnij gdzie?
|
|
bez powodu byś tego nierobila? kłamiesz aby jej zaszkodzic i tyle niewtracaj sie w cudze życie bo nie masz żadnego prawa do tego!!! talk to the hand, because the face isn't listening to you
|
|
acidfunk- to jest forum ogólne i moge pisac co chce i sie wtracac tymbardziej ze wiem cos na ten temat talk to the hand, because the face isn't listening to you
|
|
to jest jej sprawa ;) nie pouczaj skoro sam tak robisz, bo właśnie w tym momencie wtrącasz sie w cudze życie ;] kim ty jestes zeby tu pouczac baranie
|
|
widzisz edytko co narobiłas
|
|
acidfunk- nie powino cie to interesowac kim jestem bo niechcial bys wiedziec nawet a sapy schowaj za uszy i wydmuchaj **** talk to the hand, because the face isn't listening to you
|
|
waski_psia_mac - za to ja wiem kim jestes, psycholem. zgłoś sie do lekarza czubie. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Hehe a ja wiem, że ta osboa o którą się tu rozchodzi ma na imię Edyta :P. Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...
|
|
crank- patrze ze jestes taki sam debil jak inni zerujecie tylko na tym talk to the hand, because the face isn't listening to you
|
|
moze i jestem, nie tobie to oceniać. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
gdzie?
|
|
skoro narobiłam problemów to w takim razie nie bede się wtrącać................ Księciuno a my sie znamy?
|
|
pewnie ze sie znamy
|
|
pewnie czy napewno sie znamy? ps. LUNATYK o ktora Edytę chodzi?
|
|
wiec ksieciuniuuu:) skad sie znamy? ;)
|
|
z ciemnego korytarza!
|