Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wykonanie Portretu ze zdjęcia. |
Witam. Jak w temacie szukam osoby uzdolnionej lub co się tym zajmuje i mogłaby namalować profesjonalny portret ze zdjęcia np: 70 x 50. Przybliżony koszt lub od czego zależy cena wykonania takiego portretu.?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wykonanie Portretu ze zdjęcia. |
wystarczy się popatrzeć http://www.4lomza.pl/index.php?k=934
|
|
portrety obrazy www.rs.art.pl tel.608694338
|
|
Znam dziewczynę, która maluje i tanio bierze :)
|
|
Na allegro możesz sobie popatrzeć :) Ja skorzystałam z takich usług i jestem bardzo zadowolona :) Portret w formacie A4 - 35zł za jedną osobę (w kolorze), 2os na zdjęciu - 70zł itd.
|
|
robilem mamie taki portret swego czasu. jak nikogo nie znajdziesz to daj znac, a poszukam Ci tego kontaktu tanio, ladnie, polecam...
|
|
6580838 GG zgłoś się pod ten nr
|
|
Pani Teresa Adamowska (Lic. Plastyczne)- widziałem i podziwiałem efekty! Zbych
|
|
Dzięki wszystkim za szybką odpowiedz.. Zobaczę na allegro ik123 Zbych napisał(a): > Pani Teresa Adamowska (Lic. Plastyczne)- widziałem i > podziwiałem efekty! ....ok sprawdzę nando napisał(a): > obilem mamie taki portret swego czasu. jak nikogo nie znajdziesz to daj >znac, a poszukam Ci tego kontaktu >tanio, ladnie, polecam... ...jeżeli możesz biedrona292 napisał(a): >6580838 GG zgłoś się pod ten nr ...dzięki na pewno się odezwę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |