czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ostrołęka

Czy ktoś wie na jakiej ulicy jest rynek w ostrołęce? A może są tam jakieś fajne sklepy odzieżowe?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ostrołęka

Ulicy nie pamiętam, ale niedaleko dworca.
Rynek jest spory, poza tym jest tam trochę sklepów odzieżowych.

Na lewo most, na prawo most a dołem Narew płynie ;)

Rynek w sensie naszego Starego Rynku czy targowica ?

Odradzam wyjazd na rynek do Ostrołęki wszystko takie same i droższe jak na naszym rynku, ostatnio zauważyłam że ceny w Łomżyńskich sklepach są niższe niż na rynku trzeba tylko trochę poodwiedzać sklepy i porównać ceny

Chcesz iść do nieba... A w piekle tylu znajomych

a moze ona chce kupic krowe a tego w sklepach nie ma.....i co ty na to????

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

a ja na to jak na lato
A krowy na rynku w Ostrołęce nie widziałam ;)

Chcesz iść do nieba... A w piekle tylu znajomych

pewnie sie na byczki zapatrzylas.....

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Kaligulik w każdym temacie sie wypowiada szkoda tylko ze nic ciekawego do powiedzenia nie ma...

jak wiekszosc osob na forum, tylko ja tego nie ukrywam.nudzi mi sie i dlatego zaszczycam to forum swoja obecnoscia.

Jak ci się tak nudzi to weź się zabierz do czegoś pożytecznego,lepiej na tym wyjdziesz,niż tak pukać w tą klawiaturę bez sensu.

Gdyby taki tuman jak kaligulik wiedział coś na ten temat to by spostrzegł na pewno że targowisko ze zwierzętami w Ostrołęce znajduje się pół kilometra dalej od zwykłego targowiska o którym mowa, więc dzieciaku kaligulik czy jak ci tam, wypowiadasz się w kwestiach o których nie masz zielonego pojęcia, a że umiesz coś tam wydukać i wyklikać pewne litery i cyfry to nie znaczy że ktoś ciebie słucha, a co do kompetentnych forumowiczów to raczej wiedzą jakie siana z tej obory trzeba omijać a jakie wyrzucać.
Pozdro wszystkim pozytywnie myślącym.

A co do tematu tam dojechać to jedziesz przez Ostrołękę prosto, drugie światła w prawo, mijasz ogródki działkowe, kolejna droga w prawo i jakieś 400m masz po prawej stronie, jak pojedziesz w niedzielę to zaraz za Targowicą masz giełdę, za tym zajezdnię PKS, więc myślę że trafisz, chociaż bliżej i korzystniej jest w Nowogrodzie w sobotę, ale to zależy gdzie i co chcesz kupić. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

dzięki za pomoc
kaligulik masz czas na sianie swojej głupoty? get a job

konsul2:zgrywasz wujka dobra rada?dla mnie pytanie o ryneczek w ostrolece jest po prostu debilne.czy wy nie macie normalnych znajomych zeby sie o takie glupoty pytac?od tego internetu w d....ch sie poprzewracalo.

Jaki by temat nie był i jak bardzo by ci się nie podobał to nie musisz krytykować,nie umiesz wypowiedzieć się na temat to nie siej bzdetów. Jednemu "coś" się podoba a drugiemu te "coś" nie musi.
Nie wiem jak reszta osób ale ja nie lubię takiego zachowania.

Warto takich oszołomów wytępić,potem normalnym osobom odechciewa się pisać i forum traci na wartości i przydatności,według mnie.

nie powiedzialem ze czegos nie lubie tylko ze jest to debilne.a to co ty lubisz lub nie naprawde malo mnie interesuje......i to sa moje poglady,placzki wirtualne.

do lekcji bachorze

fikcja:jak dla ciebie jestem bachorem to ty strasznie stara musisz byc

A może dałoby się go jakoś przyblokować? Co o tym myślicie? Zdenerwowałby się chyba

pjb:jak chcesz cos blokowac to zacisnij posladki

Już Ci chłopcze nerwy puszczają. Hahaha

ja nie mam nerwow

Widać. hahaha

NIE GRYŚĆ SIE- administrator

MOJA JEDYNA MIŁOŚĆ AGA

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org