Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ostrołęka |
Czy ktoś wie na jakiej ulicy jest rynek w ostrołęce? A może są tam jakieś fajne sklepy odzieżowe?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ostrołęka |
Ulicy nie pamiętam, ale niedaleko dworca. Rynek jest spory, poza tym jest tam trochę sklepów odzieżowych. Na lewo most, na prawo most a dołem Narew płynie ;)
|
|
Rynek w sensie naszego Starego Rynku czy targowica ? _________________________________________________________
|
|
Odradzam wyjazd na rynek do Ostrołęki wszystko takie same i droższe jak na naszym rynku, ostatnio zauważyłam że ceny w Łomżyńskich sklepach są niższe niż na rynku trzeba tylko trochę poodwiedzać sklepy i porównać ceny Chcesz iść do nieba... A w piekle tylu znajomych
|
|
a moze ona chce kupic krowe a tego w sklepach nie ma.....i co ty na to???? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
a ja na to jak na lato A krowy na rynku w Ostrołęce nie widziałam ;) Chcesz iść do nieba... A w piekle tylu znajomych
|
|
pewnie sie na byczki zapatrzylas..... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Kaligulik w każdym temacie sie wypowiada szkoda tylko ze nic ciekawego do powiedzenia nie ma...
|
|
jak wiekszosc osob na forum, tylko ja tego nie ukrywam.nudzi mi sie i dlatego zaszczycam to forum swoja obecnoscia. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Jak ci się tak nudzi to weź się zabierz do czegoś pożytecznego,lepiej na tym wyjdziesz,niż tak pukać w tą klawiaturę bez sensu.
|
|
Gdyby taki tuman jak kaligulik wiedział coś na ten temat to by spostrzegł na pewno że targowisko ze zwierzętami w Ostrołęce znajduje się pół kilometra dalej od zwykłego targowiska o którym mowa, więc dzieciaku kaligulik czy jak ci tam, wypowiadasz się w kwestiach o których nie masz zielonego pojęcia, a że umiesz coś tam wydukać i wyklikać pewne litery i cyfry to nie znaczy że ktoś ciebie słucha, a co do kompetentnych forumowiczów to raczej wiedzą jakie siana z tej obory trzeba omijać a jakie wyrzucać. Pozdro wszystkim pozytywnie myślącym.
|
|
A co do tematu tam dojechać to jedziesz przez Ostrołękę prosto, drugie światła w prawo, mijasz ogródki działkowe, kolejna droga w prawo i jakieś 400m masz po prawej stronie, jak pojedziesz w niedzielę to zaraz za Targowicą masz giełdę, za tym zajezdnię PKS, więc myślę że trafisz, chociaż bliżej i korzystniej jest w Nowogrodzie w sobotę, ale to zależy gdzie i co chcesz kupić. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
|
|
dzięki za pomoc kaligulik masz czas na sianie swojej głupoty? get a job
|
|
konsul2:zgrywasz wujka dobra rada?dla mnie pytanie o ryneczek w ostrolece jest po prostu debilne.czy wy nie macie normalnych znajomych zeby sie o takie glupoty pytac?od tego internetu w d....ch sie poprzewracalo. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Jaki by temat nie był i jak bardzo by ci się nie podobał to nie musisz krytykować,nie umiesz wypowiedzieć się na temat to nie siej bzdetów. Jednemu "coś" się podoba a drugiemu te "coś" nie musi. Nie wiem jak reszta osób ale ja nie lubię takiego zachowania.
|
|
Warto takich oszołomów wytępić,potem normalnym osobom odechciewa się pisać i forum traci na wartości i przydatności,według mnie.
|
|
nie powiedzialem ze czegos nie lubie tylko ze jest to debilne.a to co ty lubisz lub nie naprawde malo mnie interesuje......i to sa moje poglady,placzki wirtualne. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
do lekcji bachorze
|
|
fikcja:jak dla ciebie jestem bachorem to ty strasznie stara musisz byc kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
A może dałoby się go jakoś przyblokować? Co o tym myślicie? Zdenerwowałby się chyba
|
|
pjb:jak chcesz cos blokowac to zacisnij posladki kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Już Ci chłopcze nerwy puszczają. Hahaha
|
|
ja nie mam nerwow kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Widać. hahaha
|
|
NIE GRYŚĆ SIE- administrator MOJA JEDYNA MIŁOŚĆ AGA
|