Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rybno |
Był ktoś dzisiaj na Rybnie jak tam warunki?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rybno |
do niczego się nie nadaJE BILETY droższe niż w górach od tego miejsca trzymac się z daleka górka dla dzieci do lat 5 lepsza Gołgap i góra Królowej Bony
|
|
Właśnie przed chwi;ą wróciłem,super.
|
|
Fajna sprawa ;) Na spędzenie czasu na świeżym powietrzu i poruszaniu się jak najbardziej odpowiednie miejsce -> Rybno
|
|
W Rybnie bylo dzisiaj tyle ludzi ze ciezko samochod zaparkowac, co do warunkow to sniegu duzo ale po za tym zadnej rewelacji: 10 minut w kolejce, 3 minuty wjazdu, 30 sek zjazdu, ale poczatkujacym polecam.....
|
|
Do wszystkich którzy piszą że super. Jeździe w góry bo tu nawet rozpędzić się nie można. Dla mnie lipa, mały kąt za krótkie trasy.
|
|
szkułka dla dzieci ---- polecam
|
|
ó
|
|
Za Suwałkami ośrodek WOSIRu nad jeziorem Szelment - kilka orczyków ale w weekend w kite ludzi (80% litwini). Ale górka wieksza, jedna trasa mocno nachylona - można przypalić nogi ;o), szkoda, że nie bliżej bo w tygodniu można sobie nieźle pojeździć. A był ktoś w tym roku w Gołdapii? Tam podobno jest kanapa nawet? Jak tam warunki?
|
|
Sam bylęm w SZelmecie za Suwałkami w sylwestra , jest spoko, ceny niższe nawet niz w Rybnie a róznica wysokości wynosi 60m a w Rybnie 25m , ale dla poczakujacych rybno to dobre miejsce pozdrawiam
|
|
Wafel nie wiem jak teraz ale jak ja bylem kilka lat temu w Goldapii to byly same orczyki nie bylo krzesla i watpie zeby krzeslo tam zrobili. Za mala gorka, ale byc moze sie myle
|
|
Krzesła już tam są :) minimum od 2-3 lat jak nie więcej. Może nie widziałeś. Pozdrawiam.
|
|
Podobno w Goldapi jest kanapa ale nieczynna, Gorka nizsza niz w Suwalkach ale duzo dluzszy zjazd.... I w tym roku jest podobno czynne. Ciekawi mnie czy ktos byl i moze potwierdzic?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |