Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Amniesia - zabawa sylwestrowa |
Witam chciałabym poznać Państwa opinie na temat sylwestrowej zabawy w klubie Amnesia. Bo impreza chyba sie nie udała skoro można było wejść jak na zwykłą dyskoteke z tą różnicą że "wejściówka" 40 zł a nie 20 jak zwykle.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Amniesia - zabawa sylwestrowa |
* Amnesia
|
|
Sylwester był super. Nie było ścisku na parkiecie wiec można było szaleć. Polecam innym, bo ja za rok też będę sie tam bawić :) Jedyny minut to to że zamkneli bramę po 24 więc bym mały problem z wejście gdy wracało się ze starego rynku.
|
|
nie bylam wiec jak bylo sie nie wypowiadam, ale mysle ze cena wyzsza bo i koszty w noc sylwestrowa wyzsze ;/
|
|
Sylwester był bardzo udany. Zrobili dwie opcje wyboru, albo sama wejściówka, albo opcja z jedzeniem, ale z tego co widziałam to większość wybrała to drugą. Było kulturalnie i na poziomie.
|
|
a jeśli można wiedzieć, ile kosztowała opcja druga?
|
|
* 1 OSOBA – 150,00 zł - W pakecie: Wejściówka + Menu + Lampka szampana * 2 OSOBY – 320,00 zł - W pakecie: 2 x Wejściówka + Menu + Lampka szampana + 0,5L Smirnoff Vladimir * 4 OSOBY – 650,00 zł - W pakecie: 4 x Wejściówka + Menu + Lampka szampana + 2 x 0,7L Smirnoff Vladimir
|
|
w menu było 5 dań gorących, które były podawane do stolików i przystawki poustawiane na każdym stoliku, wszystko było naprawdę smaczne
|
|
Co do smaczności bym polemizowała jadłam te "pyszne" jedzenie. Może czas pomyśleć nad zatrudnieniem kucharza z większym doświadczeniem :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |