Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Imprezy ;) |
Wasze przygody z imprez, wszystko na temat niezapomnianych sytuacji :) jakies zdjecia, ciekawe a najlepiej śmieszne historie :) tak dla zabicia czasu zeby sobie poczytać coś zabawnego :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Imprezy ;) |
o *****... Pana Tadeusza przeczytaj w domu ogarnij kobieto, skoro nudzi ci sie
|
|
o widzisz ewcia ja ostatnio byłem w rzymiance piłem pół wieczoru wode mineralną gazowaną a chciałem niegazowano tylko nie mieli eh to akurat była raczej smutna historia :P
|
|
latozdurex po to sie zaklada tematy zeby sie czegos dowiedziec a kazdy zaklada taki jaki uwaza, nie musisz odpowiadac bo napewno zadnej historii fajniej nie masz :) ale wiadomo ze zawsze znajdzie sie taki ktory wejdzie, przeczyta, obrazi i pojdzie :) normalka, pisz co chcesz, chociaz nie wogole nie komentuj bo nic ciekawego do powiedzenia nie masz zapewne.. pozdrawiam Cie
|
|
no to mi fczoraj kolega napity zdradzil ze jest tak silny ze juz w wieku 18stu lat polozyl nauczycielke na renke :)
|
|
ac bo napewno zadnej historii fajniej nie masz :) zenia nie masz zapewne.. no jaka wróżka.. prosze bardzo, telefon podaj bedziesz kase zarabiac, z kart czy z fusów ?
|
|
żal Pomysłowo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |