Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wesołych, radosnych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia... |
....życzę Wam drodzy forumowicze. ................................. W miejsce kropek wpiszcie swoje najskrytsze marzenia. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wesołych, radosnych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia... |
Dziękuje I Wzajemnie:)
|
|
Wielu fragów, zero lagów, samych headów, duuużo skilla! i by flashe nie raziły oraz boty nie farciły by kasiory dużo było na M4 wystarczyło! fajnej mychy, klawiatury karaj by leciały wióry! Przez kabelek mniej spinania dużo farta oraz zgrania!
|
|
No to wszystkiego fajnego i jeszcze karpia zdechłego. No i takiej dużej nieświeżej choinki, na której dyndają Muminki. Kasjera z Biedronki, który szybko kasuje. Wody, która się nie psuje. Potraw dużo, byle świeżych. Barszczu białego z odnóżami jeży. Prezentów dostawać wcale nie musicie - mój adres znacie, więc mi je podrzucicie
|
|
Wesołych Świąt i czego sobie życzycie ;) Pokażcie w dzisiejszym dniu że Łomża potrafi się zachować. Pozdrawiam ciepło ;) Pomysłowo.
|
|
PREZENTUF KÓPE I RÓZGI NA DÓPE
|
|
Jednak nie umie.. Pomysłowo.
|
|
Życzę karpia smacznego, Mikołaja bogatego, Szczęścia i radości, Prawdziwej miłości I uśmiechu od ucha do ucha
|
|
A ja takie zyczenia dostalem od kolezanki: Pomódlmy się w Noc Betlejemską, w Noc Szczęśliwego Rozwiązania, by wszystko się nam rozplątało, węzły, konflikty, powikłania. Oby się wszystkie trudne sprawy porozkręcały jak supełki, własne ambicje i urazy zaczęły śmieszyć jak kukiełki. I oby w nas złośliwe jędze pozamieniały się w owieczki, a w oczach mądre łzy stanęły jak na choince barwnej świeczki. By anioł podarł każdy dramat aż do rozdziału ostatniego, kładąc na serce pogmatwane, jak na osiołka – kompres śniegu. Ks. Jan Twardowski "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
mery krismes end hepi nju jer ;D ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |