Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
potrzebuje szybko odpowiedzi |
pani na polaku nam zadała takie pytanie a ja niewiem jak to napisać pomóżcie mi pytanie brzmi tak: Czy zgadzasz się ze słowami matki Teresy z Kalkuty że nie trąd i maleria są najstraszniejszymi chorobami lecz smutek jest najstraszniejszom chorobom. prosze napiszcie mi odpowieć!!!!!!!!!!!! daro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: potrzebuje szybko odpowiedzi |
jak ktoś ma trąd lub malarie to myślę że tym bardziej jest smutny że jest chory, czyli 2 w jednym... ja wolę byś smutny niż ciężko chory...
|
|
Dzieci neostrady wygooglaj sobie odpowiedz teraz dzieci tylk oto potrafia. Zajrzyj do paru ksiazek a znajdziesz odpowiedz Łomża Guerillas
|
|
oraz zapytaj się pani od polaka jak się pisze: "najstraszniejszom chorobom" oraz "odpowieć" i co to jest "maleria"
|
|
Masz rację M@ster! Choćby nie wiem co napisał, to i tak dostanie pałę za błędy ortograficzne. Za gramatykę i interpunkcję też po jednej pale się należy. W tym miejscu ciśnie się na usta cytat z kabaretu: "Chamstwu w życiu należy się przeciwstawiać s i ł o m i g o d n o ś c i o m o s o b i s t o m.
|
|
a ja tam chlopakowi pomoge i moja odpowiedz to ze sie zgadzam :-))
|
|
dziex daro
|
|
powiedzcie mi gdzie to można znaleść albo napiszcie tu oki?? daro
|
|
Nie oki. Pracę domową powinieneś odrobić sam, już podali tobie gdzie to można znaleźć. Całej roboty nikt za ciebie nie odwali, to jest twoje zdanie i twoja odpowiedź, a nie pytasz kogoś co o tym sądzi..
|
|
http://www.prisonwars.pl/77652/
|
|
\"Czy zgadzasz się ze słowami matki Teresy z Kalkuty że nie trąd i maleria są najstraszniejszymi chorobami\" Oczywiście, że nie są najstraszniejszymi. Bo wiele gorsze jest rak lub AIDS. A i schizofrenia wcale taka najprzyjemniejsza nie jest :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |