Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Opinia o restauracji"LABIRYNT" |
Witam,mam pytanie-czy ktoś z Was organizował przyjecie weselne w tym lokalu? Jaka była cena? jak sporzadzone menu, czy byliscie zadowoleni ze smaku i efektu podania? Wystrój sali? Obsługa,hotel,a najważniejsze umowa podpisania czy w trakcie realizacji nie była zmieniana przez nich?(czy nie byliście niemile zaskoczeni). Ostatni efekt rozliczenia-czy tam polecacie,a może macie propozycję innych miejsc na wesele w Łomży+ hotel.(czyli blisko restauracji) oraz temat parkingu. Dziękuję bardzo. Człowiek jest jak szkło,dopiero go poznasz,gdy się nim skaleczysz...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Opinia o restauracji"LABIRYNT" |
polecam klepisko w stodole.idealne miejsce na tak dostojna impre jak wesele.....i wystroj ok kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
klepisko ??? chłopie nikt się nie pyta co masz w domu na podłodze, bo to wątek o lokalu. Co do Labiryntu to organizowałem tam chrzciny miesiąc temu i wszystko było jak należy (jedzenie jak i obsługa).
|
|
TwojeEGO w domu na podlodze to mam twoja babe kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Polecam labirynt, organizowałam tam wesele (niedawno), sala bardzo ładna .... cena od osoby zależna od tego jakie dania i ile, z obsługi jesteśmy bardzo zadowoleni, jedzenie dobre, estetycznie i fachowo, korzystne warunki jeśli chodzi o wynajęcie hotelu przy organizacji wesela. (goście byli z daleka i byli zachwyceni) POLECAM!!!
|
|
meliniarnia.
|
|
Byłem tam na weselu z pół roku temu i złego słowa nie powiem. Co do hotelu to nie wiem nie nocowałem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |