Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
w sobote do warszawy |
jade w sobote rano do warszawy mam 3 miejsca wolne tel 660205698
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: w sobote do warszawy |
mam kuzynom 3 prosiaki akurat zawiezc, mozna? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
jak sie nie posraja to dawaj.
|
|
Jedziesz do tej Warszawy to se jedź, co z tego że masz 3 miejsca wolne - a co to autobusów nie ma?? Nie bądź taki uczynny..pff..
|
|
Ja jadę do Siemienia nie mam wolnych miejsc ale zabiorę 7 osób na sankach jak się doczepią.
|
|
nie jestem uczynny tylko chce zarobić,myślcie troche :D rzal3 głupie komentarze zostaw dla siebie
|
|
Żal dupe ściska komuś, że koleś jedzie do Wawy? Bo nic poza zawiścią nie widzę... Ma wolne miejsca, to proponuje dowóz. Na pewno lepsze to niż tłuc się zawalonym autobusem i często taniej, bo dorzucić się można 10, a nie 20 za bilet. A dla wielu to wygoda i często konieczność kiedy nie ma już biletów. I bardzo dobrze, niech proponują dowóz jak tylko mogą, a komuś się może przydać.
|
|
..bo mu się nie kalkuluje samemu jechać i wcale tu nie chodzi o pomoc innym..:) A żal za dupę nie sciska - bo nie ma o co. Ja co drugi weekend jeżdże do innego miasta, autobusem - bo mam zniżkę studencką, luźno, wygodnie, bezpiecznie :) nawias (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) P.A. (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) ?
|
|
Autor: maniaxxx (---.lomza.mm.pl) Data: 10-12-09 21:09 ..bo mu się nie kalkuluje samemu jechać i wcale tu nie chodzi o pomoc innym..:) A żal za dupę nie sciska - bo nie ma o co. Ja co drugi weekend jeżdże do innego miasta, autobusem - bo mam zniżkę studencką, luźno, wygodnie, bezpiecznie :) nawias (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) P.A. (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) ? Mało osób ma neostradę ? Ja mimo zniżek i tak wolę samochód.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |