Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SZLACHETNA PACZKA |
Wiecie ze czasem odzywam sie na tym forum.ale teraz proponuje zebyscie weszli na stronke www.szlachetnapaczka.pl wybrali region i rodzine ktorej mozna pomoc.oni nie potrzebuja duzo. pomyslcie nad tym i niech wiekszosc k"krzykaczy"zrobi dobry uczynek. pewnie i tak mnie co poniektorzy zjada.ale mi to nie przeszkadza. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SZLACHETNA PACZKA |
To jest całkiem niezły pomysł moja siostra, która mieszka w USA przeczytała w gazecie o rodzinie z Czarnej Białostockiej i właśnie z koleżankami organizują im paczke a zwłaszcze w tym czasie przedświątecznym , niektórzy pomocy potrzebują ale może wstydzą sie o nią poprosić. Oleńka d(*_*)b
|
|
no jasne.ja juz wybralam z tej listy dwie rodziny.najczesciej to potrzebuja zywnosci w "puszkach" srodkow czystosci i nawet pieluch typu pampers.moim zdaniem to naprawde nie jest duzo. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Niestety nie mam czasu by wieść paczkę do magazynu lecz dokonałem przelewu bankowego na konto fundacji . pozdrawiam i zachęcam innych do pomocy najuboższym
|
|
Ludzie co z wami???czy tylko umiecie sie obrazac nawzajem???pomozcie i przylaczcie sie do "szlachetnej paczki".To nie jest takie trudne Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Seper temat tyle jest ludzi potrzebujących i sierot a idą SWIETA BOZEGO NARODZENIA. SWIETA NADZIEI które każdy z Nas pragnie spędzić w gronie rodzinnym pełnym miłości i wiary gdzie przeżywamy pamiątke narodziń małego JEZUSA i myśle że to jest dobry moment żeby się zastanowić gdzie jestem i jaki jest mói cel w życiu ,czy widzę wokół ludzi którzy czekają na moją pomoc bo wiadomo że samorząd nie wypełnia swojej misji , bo dobro ludzi powinno być najwyższym celem każdej władzy. Moi drodzy zróbmy wszystko żeby każdy w naszej ŁOMŻY miał wigilijny stół i mógł godnie przeżyć te piękne Święta i miał pewność że ma wokół śiebie dobrych ludzi.
|
|
2late2sql jakos to sie nie sprzedaje.tu chyba wola obrazac sie nawzajem i jezdzic po ludziach niz zrobic cos sensnego. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
ja jeżdżę po ulicach, a nie po ludziach, święta sręta, a po świętach i tak po ryjach sobie damy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |