Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bucmacher Betclick ?????? |
Kto gra na zakładach Buckmacherskich to Stanowcze NIE tym OSZUSTOM i NACIĄGACZOM z BetClick ! Nie wpłacajcie ŻADNYCH pieniędzy do tego wieśniackiego buka, nawet gdy dają jakieś bonusy, a nawet szczególnie wtedy. To tylko podpucha i szukanie jeleni, bo potem jest tak, że strona nie działa albo działa fatalnie, a wszelkie problemy techniczne to nie ich wina! Składasz zakład, a potem okazuje się, ze go nie ma! Albo zakłady live. Jest tam jeden zakład na dzień ( poważnie! ) a i tak to nie działa! Albo nie idzie nic zagrać, albo okazuje się później, że coś zginęło, itp. W ten sposób czyszczą ludzi. W ogóle system rodem ze średniowiecza, bo jak chcesz coś zagrać, to wywala cię ze strony z kursami na zupełnie inną stronę Supportu praktycznie nie ma, bo można pisać, ale i tak nie odpowiadają, gdy masz jakiś problem czy składasz reklamację. Tam siedzi jakiś jeden wieśniak o imieniu Tomasz i on jest nieźle wytresowany i obojętny na wszystko. Normalnie to takiego dawno powinni wywalić na zbity pysk ale im o to chodzi, by mieć kogoś takiego zwisowego. Reasumując: Trudno to nazwać nawet bukmacherem. Po prostu psiarnia wyłudzająca pieniądze i szukająca naiwnych. NIE, NIE I JESZCZE RAZ NIE DLA BETCLICK!!!! Koziołki Matołki wszystkich krajów łączcie się ! Czas rozprawić się z ludzką głupotą !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bucmacher Betclick ?????? |
Nie grac , stanowczo nie podlasiak1978
|
|
"To tylko podpucha i szukanie jeleni" Długie masz już te rogi?
|
|
To dziwne, bo mi się udało tam wygrać łącznie ok. 1000 zł. Więc po prostu masz pecha, koleś.
|
|
zadna podpucha.ja gralam i wygralam.stronka zawsze mi sie zalacza Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |