wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bucmacher Betclick ??????

Kto gra na zakładach Buckmacherskich to Stanowcze NIE tym OSZUSTOM i NACIĄGACZOM z BetClick !
Nie wpłacajcie ŻADNYCH pieniędzy do tego wieśniackiego buka, nawet gdy dają jakieś bonusy, a nawet szczególnie wtedy. To tylko podpucha i szukanie jeleni, bo potem jest tak, że strona nie działa albo działa fatalnie, a wszelkie problemy techniczne to nie ich wina! Składasz zakład, a potem okazuje się, ze go nie ma!
Albo zakłady live. Jest tam jeden zakład na dzień ( poważnie! ) a i tak to nie działa!
Albo nie idzie nic zagrać, albo okazuje się później, że coś zginęło, itp.
W ten sposób czyszczą ludzi.
W ogóle system rodem ze średniowiecza, bo jak chcesz coś zagrać, to wywala cię ze strony z kursami na zupełnie inną stronę
Supportu praktycznie nie ma, bo można pisać, ale i tak nie odpowiadają, gdy masz jakiś problem czy składasz reklamację.
Tam siedzi jakiś jeden wieśniak o imieniu Tomasz i on jest nieźle wytresowany i obojętny na wszystko. Normalnie to takiego dawno powinni wywalić na zbity pysk ale im o to chodzi, by mieć kogoś takiego zwisowego.

Reasumując: Trudno to nazwać nawet bukmacherem. Po prostu psiarnia wyłudzająca pieniądze i szukająca naiwnych.
NIE, NIE I JESZCZE RAZ NIE DLA BETCLICK!!!! Koziołki Matołki wszystkich krajów łączcie się ! Czas rozprawić się z ludzką głupotą !

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bucmacher Betclick ??????

Nie grac , stanowczo nie

podlasiak1978

"To tylko podpucha i szukanie jeleni"
Długie masz już te rogi?

To dziwne, bo mi się udało tam wygrać łącznie ok. 1000 zł. Więc po prostu masz pecha, koleś.

zadna podpucha.ja gralam i wygralam.stronka zawsze mi sie zalacza

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org