czwartek, 01 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
karta

Witam .Czy każda karta graficzna pasuje do kompa ?

ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: karta

nie bardzo..

zalezy od procka ;)

antyjaga wiem o co Ci biega :) ale przekornie odpowiem tak:
Nie, nie każda karta pasuje do kompa.
Np. Joker nie pasuje, karta szczepień nie pasuje, karta praw człowieka nie pasuje....
Pasują karty graficzne, ale...
Nie zależy to od procka, a od płyty głównej i od... obudowy.
No i w obecnych czasach nie zapominajmy o mocy zasilacza....

________
Malachit

antyjaga ja mam na pogonke radeona HD 2400xt PCI-E 256MB DDR3 HDMI,DVI za 70

po pierwsze karta musi byc kompatybilna z plyta glowna - w zaleznosci jakie masz gniazdo do grafiki -: PCI-e, czy starsze AGP lub PCI bo ISA to juz ciezko znalezc

po drugie czy procesor jest kompatybilny

po trzecie czy zasilacz w komputerze bedzie mogl pociagnac nowa karte - niektore potrzebuja sporo mocy aby poprawnie pracowaly

po czwarte czy masz wystarczajaco miejsca wewnatrz komputera - lokalizacja komponentow na niektorycj plytach glownych nie pozwala na umieszczenie dluzszych kart graficznych

^ no wlasnie.
widzisz, Malachit? mozna normalnie to samo powiedziec bez glupiego usmieszku jakbys mial h... w d....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
PHU MODZELEWSKI oferuje w sprzedaży: kotły C.O. na pellet, palniki pelletowe, wkłady kominowe, kominy izolowane, pellet drzewny. Zapewniam montaż i serwis. Łomża ul. Browarna 5.
tel. 508233425
usługi
Kominki, Rekuperacja montaż, sprzedaż okładziny z granitu i cegły klinkierowej schody , fasady.
tel. 605660801
praca
Zatrudnimy samodzielnych instalatorów do wykonywania prac hydraulicznych, klimatyzacyjnych oraz wentylacyjnych. Wymagane prawo jazdy kat. B.
tel. 664233004
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org