piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bezsensowne ogłoszenia

Zastanawiam się po co ludzie piszą ogłoszenia w dziale "praca" o treści np. młoda 18 lat szuka pracy w sklepie czy gdzieś tam - czy łudzą się że to pracodawca do nich przyjdzie? Zadzwoni, poprosi do pracy? Przecież żaden pracodawca nie będzie dzwonił po tych ogłoszeniach a jednak zaśmiecają one całe strony. Jak ktoś szuka pracownika to daje ogłoszenie i czeka na zgłoszenia, a nie wertuje ogłoszenia w poszukiwaniu "młodej, atrakcyjnej, studentki zaocznej"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bezsensowne ogłoszenia

ciebie to już mi tylko szkoda

ehhe może w pewnym fachu szukają zatrdunienia.

Dziewczyna 21 lat szuka pracy lub stażu, najlepiej w sklepie odzieżowym, obuwniczym, spożywczym. Proszę o kontakt jak najszybciej.

Witam, szukam pracy, jestem sumienna, dyspozycyjna, mam doswiadczenie w handlu, sprzątanie domów, mieszkań, biur.

Mam 19 lat, poszukuję pilnie pracy od godziny 12. Pracowałam w sklepie. Proszę tylko o poważne oferty.

Młoda studentka zaoczna szuka pracy/stażu (sklep odzieżowy, solarium, market, salon kosmetyczny) dziękuję.

mam na myśli takie ogłoszenia, a nie jakichś fachowców

moim zdaniem admin powinien wziąść się do roboty i np. dodać dział szukam pracy

przynajmniej takie rozwiązanie, bo teraz jest po prostu śmietnik

a co do palanta Jasia śmietany to spadaj śmieciu swoje komentarze dodawać na obczaj.net

takie ogloszenia daja przynajmniej nadzieje, poczucie zrobienia czegos, gdy dopada bezradnosc.

Panie J. Snietana KUUUUUULTURY!!!odrobinkę.

mlody 25 lat inteligetny dobrze zbudowany pozna pania 35-40 w wcelu nawiazania przyjazni PELNA DYSKRECJA gg:17273343

Nie wypowiadam sie na tematy o ktorych nie mam pojecia...

marcingo1 ty skutku uboczny hahahahahahahaha

CandyGirl mylisz się !!! fakt powinny być rozdzielone ogłoszenia "dam prace" i "szukam pracy" ale sam jak szukam kogoś tutaj zaglądam ;)

CandyGirl popieram.
;)
-Byś sobie pracy poszukała!!
-Przecież szukam, wrzuciłam ogłoszenie na 4łomża.
Buhahaha, szkoda ludzi.

juz lepiej wrzucic CV w goldenline. tam same oferty od pracodawcuw przychodza przynajmniej raz w tygodniu

a co tamten jasio pisal? bo admin usunal :D

jedyny prawdziwy jasio :}

tresci zawierajace wiek sa dyskryminacja ! gdyby ktos sie uparl - ogloszeniodawa bedzie mial spore klopoty! Ponadto wiek wcale nie jest atutem :)))) chyba ,ze chodzi o normalne wydymanie na kasie! reszta jest milczeniem .

bagrmosen

jaśu pisalem rzeby zamkla morde :))))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org