Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bezsensowne ogłoszenia |
Zastanawiam się po co ludzie piszą ogłoszenia w dziale "praca" o treści np. młoda 18 lat szuka pracy w sklepie czy gdzieś tam - czy łudzą się że to pracodawca do nich przyjdzie? Zadzwoni, poprosi do pracy? Przecież żaden pracodawca nie będzie dzwonił po tych ogłoszeniach a jednak zaśmiecają one całe strony. Jak ktoś szuka pracownika to daje ogłoszenie i czeka na zgłoszenia, a nie wertuje ogłoszenia w poszukiwaniu "młodej, atrakcyjnej, studentki zaocznej"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bezsensowne ogłoszenia |
ciebie to już mi tylko szkoda
|
|
ehhe może w pewnym fachu szukają zatrdunienia.
|
|
Dziewczyna 21 lat szuka pracy lub stażu, najlepiej w sklepie odzieżowym, obuwniczym, spożywczym. Proszę o kontakt jak najszybciej. Witam, szukam pracy, jestem sumienna, dyspozycyjna, mam doswiadczenie w handlu, sprzątanie domów, mieszkań, biur. Mam 19 lat, poszukuję pilnie pracy od godziny 12. Pracowałam w sklepie. Proszę tylko o poważne oferty. Młoda studentka zaoczna szuka pracy/stażu (sklep odzieżowy, solarium, market, salon kosmetyczny) dziękuję. mam na myśli takie ogłoszenia, a nie jakichś fachowców
|
|
moim zdaniem admin powinien wziąść się do roboty i np. dodać dział szukam pracy
|
|
przynajmniej takie rozwiązanie, bo teraz jest po prostu śmietnik
|
|
a co do palanta Jasia śmietany to spadaj śmieciu swoje komentarze dodawać na obczaj.net
|
|
takie ogloszenia daja przynajmniej nadzieje, poczucie zrobienia czegos, gdy dopada bezradnosc.
|
|
Panie J. Snietana KUUUUUULTURY!!!odrobinkę.
|
|
mlody 25 lat inteligetny dobrze zbudowany pozna pania 35-40 w wcelu nawiazania przyjazni PELNA DYSKRECJA gg:17273343 Nie wypowiadam sie na tematy o ktorych nie mam pojecia...
|
|
marcingo1 ty skutku uboczny hahahahahahahaha
|
|
CandyGirl mylisz się !!! fakt powinny być rozdzielone ogłoszenia "dam prace" i "szukam pracy" ale sam jak szukam kogoś tutaj zaglądam ;)
|
|
CandyGirl popieram. ;) -Byś sobie pracy poszukała!! -Przecież szukam, wrzuciłam ogłoszenie na 4łomża. Buhahaha, szkoda ludzi.
|
|
juz lepiej wrzucic CV w goldenline. tam same oferty od pracodawcuw przychodza przynajmniej raz w tygodniu a co tamten jasio pisal? bo admin usunal :D jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
tresci zawierajace wiek sa dyskryminacja ! gdyby ktos sie uparl - ogloszeniodawa bedzie mial spore klopoty! Ponadto wiek wcale nie jest atutem :)))) chyba ,ze chodzi o normalne wydymanie na kasie! reszta jest milczeniem . bagrmosen
|
|
jaśu pisalem rzeby zamkla morde :))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |