niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
porodówka w okolicach Łomży

Witam, chciałabym się dowiedzieć o jakiś dobry szpital i porodówki w okolicach Łomży, czy w podlaskim. Ewentualnie czy któraś z pań rodziła trochę dalej, np. Ostrołęka. Wiem, że poród w Łomży to nie jest najlepszy wybór. Czy oprócz kliniki Arciszewskich w Białymstoku polecają panie jakiś inny szpital, gdzie położne i lekarze są mili i kompetentni.
Z góry dziękuje za odpowiedź.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: porodówka w okolicach Łomży

a ja musze powiedziec ze porodówka w Łomży wcale nie jest zła, jedynym minusem jest brak znieczulenia tzn dostaniesz delikatne znieczulenie ale nie duże , co prawda ból przy porodzie jest praktycznie nie do zniesienia ale nikt od tego nie umarł;) także naprawde polecam porodówkę w Łomży panie na oddziale sa bardzo miłe i bardzo pomagają w czasie calego porodu

Łomżyńska na pewno lepsza niż ostrołęcka,a Arciszewskich na prawdę polecam

Goraco Polecam szpital w Wysokim Mazowiecku.

I chce wam się tułać po innych szpitalach niż tu na miejscu..? Nie przesadzajmy, w Łomży wcale nie jest źle.. Faktycznie, zdarzają się jakieś tam sporadyczne przypadki, ale tak może się zdarzyć się wszedzie..
Podobno w Kolnie jest dobrze, ale ja tam wolałabym tu na miejscu

Łomża jestv lepsza od wszystkiego

wysokie mazowieckie

Hej ja rodzilam dwa lata temu w lomzy to byl porod silami natury i naprawde mam bardzo dobre zdanie o naszym szpitalu panie na porodowce i potem na oddziale noworodkowym bardzo mile i sympatyczne mialam problemy z karmieniem piersia bo malutki nie umial ssac i bardzo mi pomogly byly praktycznie przy kazdym karmieniu i same zagladaly i sie interesowaly i proponowaly pomoc a lezelismy 8 dni bo malutki dostal zoltaczki fizjologicznej takze ja bardzo polecam nasz szpital aha ja sobie bralam poojedyncza sale i to jest bardzo fajnie bo nikt nikomu nie przeszkadza no i dzieciaczki sie nawzajem nie wybudzaja

No tak Łomża, a może coś więcej na temat tego Kolna albo Wysokiego Mazowiecka?? Jacy są tam lekarze, położne?? Jak warunki??

w Wysokiem Mazowieckiem pracuje dr Zaremba i Nizik, reszty nie znam. pielęgniarki i położne (z jednym wyjątkiem) miłe, sympatyczne i pomocne. jak ja rodziłam byłam sama na oddziale więc opiekę miałam świetną. następnego dnia pojawiły się jeszcze dwie mamuśki ale każda leżała na oddzielnej sali tak więc myślą tam logicznie i na warunki jakie tam panują starają się zapewnić komfort. szpital i oddział niestety dość stary i mało przytulny. cóż nie można mieć wszystkiego.

ja ostatnio miałam zabieg ginekologiczny w Zambrowie, wszyscy byli uprzejmi więc może tam, pomijam fakt że musiałam trochę się naczekać ( a miało trwać to o wiele krócej) ale to akurat wina komputeryzacji

Łomży nie polecam, rodziłam we wrześniu obsługa trafiła mi się bardzo miła ale niestety lekarka, która mnie zszywałam potem niestety okazała się bardzo niedoświadczona ( młoda, prosto po szkole chyba) no i przez nią musiałam mieć zabieg. Podejrzewam że na zachodzie ta Pani już by miała proces.

:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org