Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szisza / mbank |
Mam 2 pytania: 1. Czy w Łomży jest gdzieś sklep gdzie moge kupic tytoń smakowy do sziszy (nie taki do papierosów) i węgielki?? 2. Czy w Łomży znajdę gdzieś wpłatomat mbanku? Z góry dzięki za odpowiedzi... :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szisza / mbank |
Kupić możesz bodajże w patrolu. A wpłatomatu mBank nie ma. Jest tylko ING
|
|
hmmm a gdzie ten "patrol" się znajduje?? bo chyba nie chodzi o sklep z ciuchami?
|
|
CHodzi.
|
|
ten w centrum handlowym 4+ ?
|
|
i co wy pieprzycie? na ul. Długiej otwierają/otworzyli placówkę mBank'u ;) idąc od strony Starego Rynku patrzcie na prawą ;) na pewno znajdziecie :)
|
|
debilu tam jest Mbank ale nie ma wpłatomatu. Czytaj ze zrozumieniem pytania.
|
|
ale mozna tam wplacic jak sie dobrze pogada, mi potrzeba bylo pilnie wplacic nieduza kwote i wplacilem tam na dlugiej, kasa byla odrazu na koncie
|
|
tyton mozna u mnie kupic ;P tylko rzadko bywam w lomzy shisha-forum.pl -> tam kontaktuj sie z kiper7'em. dobry i sprawdzony tyton ma. wysle ci pod wskazany adres za darmo jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Poczta123 stul pysk dziadu i wyrażaj się kulturalnie :) w każdej placówce mBanku można wpłacić pieniądze na swoje bądź też czyjeś konto. rozmawiałem z przedstawicielką mBanku i powiedziała, że jest to możliwe.
|
|
węgielek kupuj w sklepie katolickim tam na rogu dwornej przy katedrze :) jest dużo taniej niż w sklepach sziszowych a też się nadaje ;) węgielki do kadzidła to się nazywa czy jakoś tak.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |