Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prosze o rade i pomoc |
Witam mam problem otóż mam audi 1.9 tdi i ostatnio auto mi ciężko odpalało a później to już wogóle tylko kopcił dałem do mechanika żeby zobaczył i okazało sie ze to klin na wale i pytanie moje gdzie w łomży robią regeneracje wału korbowego i jaka cena regeneracji znacie jakiś dobrych i uczciwych mechaników prosze o pomoc. Jak ktoś nie zna sie to niech nie wypisuje głupich postów .... dziękuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prosze o rade i pomoc |
Witam z doświadczenia wiem że w 1.9 najczęściej wyrabia się koło na wale ale jeżeli klin to raczej cięzki temat w łomży
|
|
Podjedź do warsztatu na Polowej do Radka na przeciwko US i zobacz co on ci powie.
|
|
dobry mechanik jest w Nowogrodzie ,wiem ze on pracuje w cechu wlasnie on to robi ,niepamietam nazwiska Kinga :)
|
|
w łomży wcale, regeneracja wału białystok ogrodniczki, lub zambrów ul polowa.
|
|
Jak pisał sebi Polowa Pytaj o Radka, bo co z tego ze regeneracje robia w Białymstoku przeciez nie pociagnieszt tam auta. Zaprowadz do warsztatu na Polowej a chłopaki wszystko rozbiora i czesci powysyłają gdzie trzeba.
|
|
Witam, Miałem taki sam problem, najlepiej zawieź wał do białego - w lomzy nikt nie zrobi tego. albo kub drugi wał z dobrym wcięciem ( w nowszych modelach był wcięcie na półksiężyc). Mi robiło to Borawski na krasce - 2 razy spierdo ..lł. nie radze. ale prywatnie pracuje tam u niego adam cwalina i on zrobił mi to prywatnie. Od tamtej proy 80tys przebiegu i jest ok.
|
|
Witam dziękuje za wszystkie informacje ... ale mam jeszcze jedno pytanie nie orientujecie sie jaka możne być cena regeneracji wału i jeszcze jedno pytanie znacie zakłady w Łomży którzy specjalizują sie w silnikach diesla bo możne mój mechanik zle zdiagnozował przyczynę bo jak to on stwierdził ze to jest to ale nie daje se ręki w 100% uciąć wiec teraz już zupełnie się pogubiłem a zależny mi na zrobieniu autka mam sentyment do niego z wszelkie info będę wdzięczy pozdrawiam Odnawiam temat Pomóżcie
|
|
daj jakiegoś mayla to Ci coś poradzę.
|
|
http://darmowe-doladowanie.org/index.php?c=viral&m=index&id=f49bf09de128dfef67f8216aa1271835
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |