Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
...a na Łomżę narzekamy ;) |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ...a na Łomżę narzekamy ;) |
podobny burdel jest u nas ;) tylko ze nie ma takich wycieczek ;P
|
|
Mamy coś wspólnego z Częstochową. Zauważacie podobieństwo szpitali?
|
|
W Suwałkach też jest taki. To chyba jakiś ogólnopolski projekt ;) ![]() ________ Malachit
|
|
Mamy coś wspólnego z Częstochową. Zauważacie podobieństwo szpitali? Dokładnie. Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to zdjęcie szpitala - pomyślałem "przecież to zdjęcie z Łomży". :D _________________________________________________________ ![]()
|
|
projekty szpitali sa typowe . Dina
|
|
Z tego co mi wiadomo to nasz był robiony na wzór tego w Częstochowie albo odwrotnie. Dosyć uniwersalny projekt jednak zdjęcie w tim filmiku może na chwile zaszokować. Ogólnie nie mają tak źle. Gorzej mają nasi sąsiedzi Białostoczanie. Tam dopiero jest nieład. Sami wiecie jak wygląda Białystok. Tym bardziej że nie mają rynku... Ale co tu wymagać jeżeli w ponad 300 letniej tylko nieco ponad 200 był w granicach Polski. I żeby nie było że lecze jakieś kompleksy podajcie obiektywną ocenę (tak jak moja) co do wyglądu Białegostoku porównując do Naszego miasta które nie jest brzydkie a mogło by być piękniejsze gdyby władza się za nie wzięła. Tyle że to inna klasa My miasto powiatowe oni wojewódzkie. Dlatego razi mnie ta brzydota ponieważ poniekąd (niestety) Białystok reprezentuje nasze województwo. Pozdrawiam
|
|
malo widzieliscie w takim razie. 50% szpitali w polsce tak wyglonda jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
NA ŁOMŻE NARZEKAĆ BĘDZIEMY DOPUKI SIĘ NIE ZMIENI!!! Pomysłowo.
|
|
racja ludzie sie nie zmiania. ciagle narzekac bendziecie jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
łomża też nie jest inna szczerze ale mam to w dupie bo kocham ją ponad przymierze joł na majku
|
|
Na Łomże narzekać będziemy dopuki w niej żyjemy ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |