poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polska piłka nożna DNO

własnie skonczyłem ogladac mecz polska słowacja a ledwo co zaczeła sie druga połowa ale tego sie nie da ogladac współczuje tym kibicom o wybrali sie na mecz. A kto jest temu winien oczywiscie PZPN dlatego przyłaczmy sie do akcji http://www.koniecpzpn.pl/ i nie dajmy tym złodziejom zarabiac kasy na Polskiej piłce kosztem nas kibiców oraz reprezentacji. Mam nadzieje ze redakcja 4lomza nie usunie mojego postu i tez bedzie z nami kibicami.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polska piłka nożna DNO

Tym kibicom co byli na meczu nie przeszkadzają złodzieje z pzpn . Dali Lacie do kieszeni swoje pieniądze , postali na mrozie i zobaczyli jak te szmaty sami sobie strzelają bramkę . Brawa dla kibiców obecnych na meczu :))))))

To nie piłkarze są winni sytuacji naszej kadry. To sztab ludzi, których błędy jak przewrócona kostka domino ciągną się za kadrą. Piłkarze grają tak jak potrafią. A że dobrze grać nie potrafią to znaczy, że nie powinni się znaleźć w kadrze. Jestem pewien, że w Polsce są lepsi kopacze niż Ci którzy obecnie reprezentują nasz kraj. Tylko, że taką ekipę wybrał selekcjoner. Selekcjoner, któremu ja nie dałbym szans prowadzenia KS Perspektywy. Jego wybór też był pomyłką. Pomyłką człowieka, który również przez pomyłkę sprawuje swoje stanowisko (mowa o prezesie polskiego związku pilkarskiej nędzy). Dlatego zmiany powinny zacząć się od tych najwyższych szczebli tej hierarchii. Będzie odpowiedni prezes to będzie odpowiedni trener. Jak będzie odpowiedni trener, to będą odpowiedni pilkarze, a jak bedą odpowiedni pilkarze to będą wyniki. I tego sie trzymajmy. Je**ć pzpn.

W ostatnich latach poziom reprezentacji i te wszystkie awanse były powyżej poziomu polskiego piłkarstwa, teraz to jest naturalny stan rzeczy, nic wiecej...
P.S. wszyscy którzy oglądali ten mecz w tv to tacy sami frajerzy jak ta garstka niedobitków na stadionie, a to dlatego że jest coś takiego jak badania telemetryczne które to sponsorzy biorą mocno pod uwagę czy to umieszczając reklamy na stadionach czy w relacjach około meczowych, a jestem tego zdania że tylko sponsorzy mogą wysadzić kolesi ze stołków...

Donald...
Poczytaj co to są badania telemetryczne "wszyscy którzy oglądali" akurat nie masz racji. Ja np.: czy oglądałbym, czy nie to i tak nie brałem udziału w badaniach podejrzewam że i ty nie. No chyba że już badania telemetryczne prowadzi CBA to wtedy jest to możliwe.

Telemetria - dziedzina telekomunikacji zajmująca się technikami przesyłu wartości pomiarowych na odległość. Polega ona zazwyczaj na umieszczaniu w terenie urządzeń, które dokonują pomiaru wybranej wielkości oraz automatycznego przesyłu danych drogą radiową lub telefoniczną do centrali. Do przesyłania wyników pomiarów używa się układów radiowych, modemów, Internetu oraz sieci telefonii komórkowej.

Telemetria znajduje zastosowanie w wielu działach gospodarki, m.in:

do elektronicznego badania zachowań widowni telewizyjnej
do automatycznego zbierania danych potrzebnych do dystrybucji i sprzedaży rozmaitych towarów masowych (gaz, prąd elektryczny, itp.)
do zbierania danych o ruchu drogowym, morskim i lotniczym

Nie mędrkuj na drugi raz...

Trzeba było dopisać jeszcze...

Elektroniczne badanie widowni telewizyjnej to...

W wylosowanych gospodarstwach domowych zamontowane są telemetry, podłączone do sprzętu telewizyjnego, które rejestrują czas włączenia i wyłączenia telewizora oraz identyfikator odbieranej stacji. Badanie dotyczy również telewidzów: przy pomocy specjalnego pilota telewidz przedstawia się i informuje system, że właśnie zaczął lub skończył oglądać program. Zgromadzone informacje transmitowane są zazwyczaj poprzez modem telefoniczny do centrum obliczeniowego.

Pozdrawiam.

to jest badanie statystyczne, to jest podobnie jak są wybory powszechne to ci wcześniej podają % badanie np na 1000 wyborców i wychodzi wynik z minimalnym błędem statystycznym, tak to sie odbywa, więc jak będziesz myślał że kiedy ty nie pojdziesz na wybory to prezydenta nie wybiorą będziesz w błędzie bo jestes tylko promilem, ale jeśli będzie takich tysiące czy miliony to takie statystyki to napewno uwzględnią, mam nadzieję że zrozumiałeś, bo prościej już nie można...

o matko...a ten swoje coś tam poczytałeś i niby wiesz, czytaj zawsze do końca może zrozumiesz.

koniec

Pozdrawiam

często negacja jest objawem nieumiejętności przyjmowania prawdy co w twoim przypadku można zaobserwować...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org