Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Naprawa głośników |
Cześć. Można gdzieś w Łomży naprawić głośniki do komputera? Chodzi o głośniki Logitecha 5.1 i Creativa 2.1. Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Naprawa głośników |
Nie.
|
|
jak nie jak tak proponuję serwis komputerowy EXPERT przy ulicy chopina Start nie znaczy nic... Na mecie doznajesz olśnienia FREESTYLE RIDERS (:Łomża moją weną:)
|
|
Dzięki lomzanin za odpowiedź. Chyba się tam udam. ;)
|
|
Przejdz sie do Polmaru na polowej kiedysniejsza restauracja ,,Pod Łosiem" Sklep elektroniczny, tam moze ci naprawia zalezy jeszcze o jaka naprawe chodzi, przewinecie glosnikow czy poszedl ci uklad scalony Pozdrawiam
|
|
Nie znam się na głośnikach, ale subwoofer nie działa. A reszta gra jakoś dziwnie. I nie mogę w ogóle pilotem regulować głosu.
|
|
jedyne miejsce to polmar jak tu ktos juz wczesniej wspominal ... kiedys naprawiali,nie wiem jak teraz ...
|
|
Dzięki. Jutro tam pójdę. Pozdrawiam!
|
|
ja mialem kiedys problem z takim czyms ze subofer nie dzialal .. musisz troche pokrecic ta wtyczka do kompa.. mi sie ona kiedys troche stopila i nie dzialal . jak pokrecilem to dzialal .. :)) Chłopcy z piekła rodem - ŁKS Łomża
|
|
To chyba jednak coś poważniejszego. Ostatnio musiałem wymienić kartę dźwiękową. Po zmianie zorientowałem się, że z głośnikami też jest coś nie tak. Poza tym próbowałem już z tymi wtyczkami i nic to nie dało.
|
|
Moża Pan Józef na Woziwodzkiej Ci pomoże ,to złota rączka,a zakład mieści się zaraz na początku ul.Woziwodzkiej zaraz za byłym sklepem"Eldom".Wisi tam szyld "przewijanie silników elektrycznych"czy coś w tym rodzaju.
|
|
przejzyj ogloszenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |