Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Mamusia" |
Widok, jaki ujrzałem dzisiaj na przystanku rozłożył mnie na łopatki... "Matka", około 30-35 lat, siedząca z dwójką małych dzieci, przypalająca w najlepsze papieroska... Chcesz się kobieto truć to rób to sama ale nie truj przy okazji swoich małych dzieci !!! Czasami brak mi słów na ludzką głupotę...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Mamusia" |
to ci informacja
|
|
he to ześ poszedł ;)
|
|
myślałem że nie jesteś aż tak zjechany :))) ![]()
|
|
nie no dałeś jazzu koleszko haha , ja widzę taki widok prawie codziennie i nic sobie z tego nie robie . Niedługo zaczniecie zakładać tematy że widzieliście jak ktoś sie po dupie podrapał.
|
|
ANTY_BLM ja widziałem jak typ w w lato w zamknietych oknach samochodu zapalił faja i truł dziecko roczne Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
dobrze że paliła na świeżym powietrzu a nie w domu z małymi dziećmi.
|
|
W domu pewnie też pali. :D
|
|
nie, w domu pali na balkonie ;P
|
|
Chce to pali co ciebie to obchodzi ? ... Gorsze rzeczy robia matki swoim dzieciom ;]
|
|
a ja sie zgodze z założycielem postu ... chociaż widziałem gorsze Mamusie palące w ciąży , ba nawet pijące w ciąży jednak co głupota to jednak głupota :) ...Zaufanie to potega....
|
|
widzisz ANTY BLM...widziałeś jednak pozostałeś bierny i nie zwróciłeś mamuśce uwagi;-] a teraz cie sumienie gryzie to założyłeś temat na forum i chcesz być fajny?? wolne żarty
|
|
a co wam przeszkadzaja mamusie palace w ciazy czy po porodzie.ja palilam w ciazy i pale do tej pory.dzieci mam zdrowe a jak mi sie przeziebia raz do roku to sie ciesze.ci niepalacy tez umieraja wiec lepeij sobie z zycia pokorzystac Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
martuchna gratuluje błysnełaś głupotą jak ci dziecko wyrośnie powinno strzelić w morde od razu czy nałóg jest aż tak ważny że warto narażać zdrowie swojego dziecka? zal cie komentowac
|
|
aNTY_BLM chcialbym miec maszyne do podrozy w czasie, wtedy cofnalbym sie do czasu kiedy twoja matka CHOdzila z toba w ciazy i najebalbym jej garsci na ryj za to ze pali crak !!!! gdyby wiedziala co za zjeeeb sie urodzi pewnie poprzestalaby tylko na spidzie !!! zjebcze!!!!!!!!!1
|
|
eeee no dzięki za komentarz stary... bycie konstruktywnym to podstawa.... Gdyby zwrot podatku był łatwy - nie potrzebowalibyśmy konsultantów...
|
|
cybermass ty debilu.ja po prostu lubie palic.za to nie cpam nie pije itp.sama mowie dzieciom ze zdecyduja jak dorosna co beda robic i jak robic.dlatego mam dzieci moze nie to ze grzeczne ani ulozone ale zywe zdrowe i szczesliwe.a ty widocznie byles obchuchany itp ze teraz tak reagujesz. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
To truj siebie a nie innych Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
martuchna ty kretynko debilem mozesz nazywac siebie mimo ze jestem facetem to mam o wiele dojrzalsze podejscie do pewnych spraw a ty jako matka jeszcze nie dorosłaś do pewnych rzeczy i być moze nigdy nie dorośniesz i tak sie składa na dodatek ze nie byłem w żadny stopniu "obchuchany" bo moja matka w przeciwieństwie do ciebie nie paliła ani w ciąży ani poza nią pal sobie jak lubisz az ci dym będzie wszystkimi otworami tego pustego łba leciec i wmawiaj sobie dalej ze jest spoko az urodzi ci się dziecko 1,5 kg
|
|
hehe FIN dobry osrałem się ze śmiechu hehehe chociaż kawał h**a z Ciebie że po matce jedziesz ale za pomysłowośc piona hehe
|
|
Pełna olewka. To chory człowiek... _________________________________________________________ ![]()
|
|
Gorszą sprawą dla dzieci jest gdy mają ojca pijaka i awanturnika. Ciągłe awantury w domu nie sprzyjają na pozytywny rozwój psychiczny maluchów. A poza tym czy ciągłe wdychanie spalin nie jest szkodliwe dla zdrowia?
|
|
debi40 otóż to. Poza tym jeśli matka paliła wcześniej i nagle zaszła w ciążę to lekarze odradzają gwałtownego rzucenia palenia. Mówią żeby raczej ograniczać ale nie zostawiac od razu zupełnie bo będzie to bardziej szkodliwe dla dziecka niż spalenie 1 lub 2 dziennie... _____________________________________________________ ![]()
|
|
takie pier*** na usprawiedliwienie
|
|
No może ale po co lekarz miałby kogoś usprawiedliwiać? _____________________________________________________ ![]()
|
|
jakiś dziwny ten lekarz czyżby miał koncern tytoniowy ? nie wiem moze nie powienien pełnic swojej funkcji
|
|
A może dlatego tak mówi bo rzucenie palenia po latach jest silnym wstrząsem dla organizmu który odczuje również dziecko... _____________________________________________________ ![]()
|
|
CyberMass - aleś się uczepił, chyba się nudzisz? Dzieci i dorośli mieszkający na ulicy Wojska Polskiego cały czas oddychają spalinami wytwarzanymi przez jeżdżące tiry, a tu problem bo matka zapaliła na powietrzu papierosa. Te dzieci czekając na autobus więcej wciągną w siebie zatrutego spalinami powietrza niż dymu z papierosa.
|
|
witam ja mysle ze palenie przez rodzicow napewno wplywa negatywnie na rozwoj dziecka ale kazdy ma wybor i dopoki sie z tym nie obnosi to jest ok bo mysle ze matka palaca przy dzieciach jest razacym widokiem dla innych oczywiscie sa gorsze sytuacje ale trzeba reagowac ja sama paliłam i zuciłam palenie starajac sie o dziecko wniosek taki ze moje dziecko urodziło sie zdrowe duze i niechoruje do dzis ale problem jest jeszcze inny palaca matka jest bardzo nerwowa bo przeciez przy małym dziecku jest cały czas cos do zrobienia i brak czasu na paierosa stwarza sytuacje nerwowo przy czym najbardziej cierpi dziecko nie wyobrazam sobie palenia papierosow teraz gdy jestem matko a tym bardziej w miejscu publicznym.
|
|
no o dzieci trzeba dbac jak palic to na zewnatrz wooow
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |