czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Mamusia"

Widok, jaki ujrzałem dzisiaj na przystanku rozłożył mnie na łopatki... "Matka", około 30-35 lat, siedząca z dwójką małych dzieci, przypalająca w najlepsze papieroska... Chcesz się kobieto truć to rób to sama ale nie truj przy okazji swoich małych dzieci !!! Czasami brak mi słów na ludzką głupotę...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Mamusia"

to ci informacja

he to ześ poszedł ;)

myślałem że nie jesteś aż tak zjechany :)))

nie no dałeś jazzu koleszko haha , ja widzę taki widok prawie codziennie i nic sobie z tego nie robie . Niedługo zaczniecie zakładać tematy że widzieliście jak ktoś sie po dupie podrapał.

ANTY_BLM ja widziałem jak typ w w lato w zamknietych oknach samochodu zapalił faja i truł dziecko roczne

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

dobrze że paliła na świeżym powietrzu a nie w domu z małymi dziećmi.

W domu pewnie też pali. :D

nie, w domu pali na balkonie ;P

Chce to pali co ciebie to obchodzi ? ... Gorsze rzeczy robia matki swoim dzieciom ;]

a ja sie zgodze z założycielem postu ... chociaż widziałem gorsze Mamusie palące w ciąży , ba nawet pijące w ciąży jednak co głupota to jednak głupota :)

...Zaufanie to potega....

widzisz ANTY BLM...widziałeś jednak pozostałeś bierny i nie zwróciłeś mamuśce uwagi;-] a teraz cie sumienie gryzie to założyłeś temat na forum i chcesz być fajny?? wolne żarty

a co wam przeszkadzaja mamusie palace w ciazy czy po porodzie.ja palilam w ciazy i pale do tej pory.dzieci mam zdrowe a jak mi sie przeziebia raz do roku to sie ciesze.ci niepalacy tez umieraja wiec lepeij sobie z zycia pokorzystac

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

martuchna gratuluje błysnełaś głupotą jak ci dziecko wyrośnie powinno strzelić w morde od razu czy nałóg jest aż tak ważny że warto narażać zdrowie swojego dziecka? zal cie komentowac

aNTY_BLM chcialbym miec maszyne do podrozy w czasie, wtedy cofnalbym sie do czasu kiedy twoja matka CHOdzila z toba w ciazy i najebalbym jej garsci na ryj za to ze pali crak !!!!

gdyby wiedziala co za zjeeeb sie urodzi pewnie poprzestalaby tylko na spidzie !!! zjebcze!!!!!!!!!1

eeee no dzięki za komentarz stary... bycie konstruktywnym to podstawa....

Gdyby zwrot podatku był łatwy - nie potrzebowalibyśmy konsultantów...

cybermass ty debilu.ja po prostu lubie palic.za to nie cpam nie pije itp.sama mowie dzieciom ze zdecyduja jak dorosna co beda robic i jak robic.dlatego mam dzieci moze nie to ze grzeczne ani ulozone ale zywe zdrowe i szczesliwe.a ty widocznie byles obchuchany itp ze teraz tak reagujesz.

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

To truj siebie a nie innych

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

martuchna ty kretynko debilem mozesz nazywac siebie mimo ze jestem facetem to mam o wiele dojrzalsze podejscie do pewnych spraw a ty jako matka jeszcze nie dorosłaś do pewnych rzeczy i być moze nigdy nie dorośniesz i tak sie składa na dodatek ze nie byłem w żadny stopniu "obchuchany" bo moja matka w przeciwieństwie do ciebie nie paliła ani w ciąży ani poza nią
pal sobie jak lubisz az ci dym będzie wszystkimi otworami tego pustego łba leciec i wmawiaj sobie dalej ze jest spoko az urodzi ci się dziecko 1,5 kg

hehe FIN dobry osrałem się ze śmiechu hehehe chociaż kawał h**a z Ciebie że po matce jedziesz ale za pomysłowośc piona hehe

Pełna olewka. To chory człowiek...

Gorszą sprawą dla dzieci jest gdy mają ojca pijaka i awanturnika. Ciągłe awantury w domu nie sprzyjają na pozytywny rozwój psychiczny maluchów.
A poza tym czy ciągłe wdychanie spalin nie jest szkodliwe dla zdrowia?

debi40 otóż to. Poza tym jeśli matka paliła wcześniej i nagle zaszła w ciążę to lekarze odradzają gwałtownego rzucenia palenia. Mówią żeby raczej ograniczać ale nie zostawiac od razu zupełnie bo będzie to bardziej szkodliwe dla dziecka niż spalenie 1 lub 2 dziennie...

takie pier*** na usprawiedliwienie

No może ale po co lekarz miałby kogoś usprawiedliwiać?

jakiś dziwny ten lekarz czyżby miał koncern tytoniowy ? nie wiem moze nie powienien pełnic swojej funkcji

A może dlatego tak mówi bo rzucenie palenia po latach jest silnym wstrząsem dla organizmu który odczuje również dziecko...

CyberMass - aleś się uczepił, chyba się nudzisz?
Dzieci i dorośli mieszkający na ulicy Wojska Polskiego cały czas oddychają spalinami wytwarzanymi przez jeżdżące tiry, a tu problem bo matka zapaliła na powietrzu papierosa. Te dzieci czekając na autobus więcej wciągną w siebie zatrutego spalinami powietrza niż dymu z papierosa.

witam ja mysle ze palenie przez rodzicow napewno wplywa negatywnie na rozwoj dziecka ale kazdy ma wybor i dopoki sie z tym nie obnosi to jest ok bo mysle ze matka palaca przy dzieciach jest razacym widokiem dla innych oczywiscie sa gorsze sytuacje ale trzeba reagowac ja sama paliłam i zuciłam palenie starajac sie o dziecko wniosek taki ze moje dziecko urodziło sie zdrowe duze i niechoruje do dzis ale problem jest jeszcze inny palaca matka jest bardzo nerwowa bo przeciez przy małym dziecku jest cały czas cos do zrobienia i brak czasu na paierosa stwarza sytuacje nerwowo przy czym najbardziej cierpi dziecko nie wyobrazam sobie palenia papierosow teraz gdy jestem matko a tym bardziej w miejscu publicznym.

no o dzieci trzeba dbac jak palic to na zewnatrz wooow

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org