środa, 19 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WSA program z ASEMBLERA POMOZCIE ZAPŁACE

witajcie !!! jestecie studentami WSA (informatyki) pomozecie mi ??? musze napisac program z technik mikroprocesorowych konkretnie program z asemblera !!! nie wiem jak sie do tego zabrac !!! wiec moze ktos sie zna na tym lepiej ode mnie i zrobil by mi to ??? zapłace !!! bede wdzieczny za pomoc !!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WSA_program_z_ASEMBLERA_POMOZCIE_ZAPŁACE

To na zajęciach nie mówili jak się to robi? Fajna szkoła;) Tam chyba tylko się płaci i nic więcej nie trzeba robić.

mowili mowili ale mnie wtedy nie było :P

AVR Studio i jedziesz... :]

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

markac znasz sie na tym ??? zrobil bys mi to odpłatnie ??? zrobil bym sam ale nie mam zielonego pojecia jak sie do tego zabrac !!!!

http://student.wsa.edu.pl/contact.php - Opisz swój problem i podaj e-mail ;)

--

sura, nie ważne na jakiej Uczelni studiujesz, ważne jest to, co masz w głowie i czego sam się nauczysz. Przecież na żadnej Uczelni nikt nie wbije Ci wiedzy na siłę.

--

A po WSA w głowie przybywa. Oby więcej takich szkół. W UE potrzebują do zrywania ogórków po 16h na dobę.

markac wysłałem ci meila narazie dzieki !!! jednak są jeszcze na tym marnym Swiecie ktorzy potrafia pomagac blizniemu !!!
sura oj grubo sie mylisz !! WSA ma wysoki poziom nauczania ma bardzo dobre wyposarzenie panuje bardzo miła atmosfera naprawde bardzo fajna szkoła !! płacic trzeba bo to szkołą prywatna i to chyba normalne !! a studenci wyjezdzają na zarobek ale nie na ogorki tylko do pracy np. w USA jest bardzooo duzo wycieczek (Austria,Czechy,Wielka Brytania itp. itd.) są obozy integracyjne ( w tym roku był w Szwecji ) teraz np. jest organizowany wyjaz na oboz narciarski na tydzien w gory jest tez planowany wyjaz na Małysza !! wiec jak widac wybierac i przebierac !!! polecam wszystkim ta szkolę !!!! pozdrawiam

Trzeba chodzić do szkoly !

jakakolwiek szkola nie da ci tego co uczenie sie samemu + do tego lubienie tego co sie robi.
oczywiscie takiej szkoly sa i minusy...
dlatego prosze nie piszcie tu nic o wycieczkach..

ja to lubie i wiem ze trzeba samemu sie uczyc.
nie raz na lepszych uczelniach ludzie zdawali tylko dlatego ze ktos im robil ze sciagali, i co maja byc lepsi od niektorych ludzi z WSA?

zapraszam na:
http://www.titler.prv.pl
http://www.tbs-software.com/stefkos/

ja np dzieki komputerowi Amiga dalej siedze i cos dzialam...czegos sie ucze bo wiem ze warto.

zgadza sie uczyc sie trzeba !!!
a minusy ma kazda szkoła !!!

Re: WSA program z ASEMBLERA POMOZCIE ZAPŁACE

Zurek mam kalkulator z klawiatura 4X4 i wyswietlaczem napisany w assemblerze. Jak chcesz udostępnię za darmo. podaj tylko maila. Mój to 2044@poczta.fm
Napisz co potrzebujesz, może któs ze znajomych ma.

Pozdrawiam

DoPrze dzieki za zainteresowanie juz sobie poradziłęm :)))

dzieki markac za pomoc !!!!

pozdrawiam
Zurek

polecam sie na przyszlosc, a swoja droga na forum studentow WSA jest w ogloszeniach zapoczatkowana przeze mnie gielda notatek (jak na razie kiesko cos dziala, aleeee........).

Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org