sobota, 12 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Licencja na ochroniarza?

Gdzie można zrobic szybko licencje w Łomży na ochroniarza ? Lub ile trwa ile kosztuje? Ktoś moze robił to niech sie wypowie!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Licencja na ochroniarza?

Mnie również ineteresuje ten temat ale chodzi mi o licencje II stopnia. Gdzie w naszym województwie prowadzone są kursy na przedmiotową licencje, jak często odbywają się zajęcia no i oczywiście jakie są koszta?

www.szkolavip.pl

W Ostrołęce kursy startują przeciętnie raz lub dwa na kwartał. To chyba najszybsza droga do przejścia kursu. Poza tym tam jest trzy szkoły które prowadzą kursy. Jeśli ktoś jest zainteresowany to pisać na maila.

w Ambrella System robią licencje ale musimy zebrać więcej osób tak chociaż 10. Więc temat powinien dalej sie krecic to może ktoś jeszcze bedzie chciał.

odnawiam piscie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org