niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Vectranet - czy warto?

Witam. Prosze o wypowiedz włascicieli łącza z Vectry. Warto czy nie ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Vectranet - czy warto?

OK!!

ZA TAKĄ KASĘ WARTO!!!. Z SZYBKOŚCIĄ PRZESYŁU JEST RÓŻNIE ALE MOŻE BYĆ RAZ SZYBCIEJ RAZ WOLNIEJ MOŻNA SIĘ PRZYZWYCZAIĆ. INTER 24H NA DOBĘ PRZEZ CAŁY MIESIĄC FUL WYPAS :).

No niby wszystko dobrze za ile zapłaciłem tyle mam tyle że za 50 zł miesięcznie powinna być jednak większa prędkość no pszynajmniej 128 a nie 96 . łaśnie kończy ni się umowa i poważnie się zastanawiam czy nie pszejść gdzie indziej nazywa się to bodaj infolan czy jakoś tak, za 49 zł miesięcznie masz 24h na dobe i transfer bez ograniczeń. A może ktoś wie coś więcej na ten temat to prosze o komentarz.

Jest nieżle,chociaz czasami predkośc równa zeru!!!!!

Z moich obserwacji: za tą cenę nie ma w Komży lepszej oferty; neo 128 kuleje, radiówki nie za bałdzo chodzą, kumpel ma w e-lomza i też jest różnie, sieci dzielone (porządne łącze plus router to niezłe rozwiązanie) zależą od solidności "providera"osobistego, modem - wiadomo. W Vectranecie łącze jest stabilne.
[Autor: kazik (---.lom.vectranet.pl)
Data: 23-01-05 11:16
Jest nieżle,chociaz czasami predkośc równa zeru!!!!!]
kazik-Zobacz, co się dzieje z systemem i zabezpieczeniami, ew. sprawdź co Ci zajmuje łącze - możesz się zdziwić.
Pochwa.

w infolanie całkiem całkiem :)

Ave

Obecnie kończy mi się umowa w Inet, i musze coś wybrać teraz mam 128 radiowe, jak myslicie czy te 96 kablem w vectranet będzie porównywalne ?.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org