Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Śmieci przy Królowej Bonie |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Śmieci przy Królowej Bonie |
ja nawet wiem co za suka je tam wywiozla.mieszka na wsi i nie chce placic za wywoz smieci wiec wywozi na bone.to nie pierwszy raz:-(
|
|
dziadostwo!!! brak słów
|
|
Wyrwać chwasta, niech nas nie męczy
|
|
a nie przyszło wam do głowy że może ktoś urządził sobie "sprzątanie Bony" (może właściciel) i przygotował sobie śmieci do wywiezienia?
|
|
Czy naprawdę są właściciele tych nieużytów, gór i dołów wzdłuż szosy poza Starą Łomżą a szczególnie historyczą górę Królowej Bony?!!! Kto im nadał prawa do tych ziem i czy mają jakieś papiery na te ziemie!!!!!!!! to ciekawe?
|
|
ostatnio było przecież tzw."sprzątanie świata" więc może dlatego te worki tam leża?? ostatnio jechałam zawadzką i również leżała taka sterta worków ze śmieciami z okolicznego pola ale na drugi dzień zostały one zabrane...
|
|
Sprzątanie świata odbyło się od 18 do 20 września. Czy nie czas było by to sprzątnąć . To po pierwsze, po drugie w czasie akcji sprzatania świata dostają worki jednego typu i zawiązują je po jego napełnieniu. Nie brońcie śmieciarzy. Przyroda sama się nie obroni. Będziemy pobłażać to utoniemy pod stertami śmieci.
|
|
To już my na to nic nie poradzimy :) niech straż miejsca kontroluje kto ma kubeł na śmieci przed domem a kto nie chyba od tego oni są ?? !! i jakaś ustawa że każdy właściciel domu jedno rodzinnego powinien mieć umowę na wywóz śmieci. A do ludzi z domów jeśli tak drogo płacić wam za śmieci to chociaż podjedzcie na osiedle i do kontenerów wyrzucie lamusy ;] ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |