niedziela, 13 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Śmieci przy Królowej Bonie

W dniu dzisiejszym będąc na przejażdżce rowerowej zauważyłem w rowie przy Królowej Bonie wyrzucone śmieci. Popakowane w woreczkach, elegancko ułożone. Urocze miejsce dla nich ktoś sobie znalazł.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Śmieci przy Królowej Bonie

ja nawet wiem co za suka je tam wywiozla.mieszka na wsi i nie chce placic za wywoz smieci wiec wywozi na bone.to nie pierwszy raz:-(

dziadostwo!!! brak słów

Wyrwać chwasta, niech nas nie męczy

a nie przyszło wam do głowy że może ktoś urządził sobie "sprzątanie Bony" (może właściciel) i przygotował sobie śmieci do wywiezienia?

Czy naprawdę są właściciele tych nieużytów, gór i dołów wzdłuż szosy poza Starą Łomżą a szczególnie historyczą górę Królowej Bony?!!!
Kto im nadał prawa do tych ziem i czy mają jakieś papiery na te ziemie!!!!!!!! to ciekawe?

ostatnio było przecież tzw."sprzątanie świata" więc może dlatego te worki tam leża?? ostatnio jechałam zawadzką i również leżała taka sterta worków ze śmieciami z okolicznego pola ale na drugi dzień zostały one zabrane...

Sprzątanie świata odbyło się od 18 do 20 września. Czy nie czas było by to sprzątnąć . To po pierwsze, po drugie w czasie akcji sprzatania świata dostają worki jednego typu i zawiązują je po jego napełnieniu. Nie brońcie śmieciarzy. Przyroda sama się nie obroni. Będziemy pobłażać to utoniemy pod stertami śmieci.

To już my na to nic nie poradzimy :) niech straż miejsca kontroluje kto ma kubeł na śmieci przed domem a kto nie chyba od tego oni są ?? !! i jakaś ustawa że każdy właściciel domu jedno rodzinnego powinien mieć umowę na wywóz śmieci. A do ludzi z domów jeśli tak drogo płacić wam za śmieci to chociaż podjedzcie na osiedle i do kontenerów wyrzucie lamusy ;]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org