Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ferie Ziomowe |
24 grudnia rozpoczynają się ferie zimowe na podlasiu i nasza młodzież w większości zostanie w Łomży i napewno nie bedzie wiedzieć co porabiać w wolnym czasie ja np. jade na tydzień do babci i nie bedzie mnie ale jak wruce to bende się nudzić i jak zawsze spedze albo na internecie albo na podwórku przed blokiem to chciałem się zapytać czy jakieś bendą imprezy albo coś dla młodzieży w naszym mieście ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ferie Ziomowe |
Chyba Ci się data pomyliła bo 24grudzień buł już jakieś 10dni temu!!!!!!!!!!!!!
|
|
kurde 24 stycznia :) pomyliło mi się ja myśle jeszcze że nawet jest jeszcze rok 2004
|
|
Je terz jade do babci [a tam to będzie laba]
|
|
Czy nie da się napisać jednego zdania bez błędów ortograficznych? Tak, wiem, za dużo wymagam :] -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
markaca do kogo to ?? bo jak domnie no to przepraszam ale mi się daty pomyliły i nic wiecej tak dużo się stało ?? każdy robi błędy a uczy się właśnie na błędach.
|
|
To czas w ferie poświęć na naukę poprawnego pisania bo byki robisz po prostu koszmarne i książkę jakąś przeczytaj zamiast siedzieć w Internecie
|
|
Jakby się ktoś jeszcze na tych błędach nauczył, to by było wspaniale. ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
Śledczy ja proponuje dla Ciebie nowy temat : Dlaczego robię tyle błęduw !!! o tak myslę będzie dobrze
|
|
Nikt nie zwrócił uwagi, że Śledczy mówi o feriach ZIOMOWYCH... hi hi Ziomale 'bedo' imprezować az padno i sie nie podnioso... tudziez zmelanżujo....... sie bendzie dzialo, oj bendzie.... :D
|
|
Walno se lotniczo i będą latać/hehe
|
|
eheh "ino pójdziem na łyżwe, ino na strzelince albo na jakeś boiskio" a Tak szczerze to moze zapuszcze sie w mazurskie strony (Gołdap)- Polecam :D Pozdrawiam:) Wierz we włsne możliwości a uczynisz cuda :D
|
|
Czego chcecie od Śledczego? Ja tam nawet jednego błędu nie zauważyłam a może dla tego że mam dysleksję :P Ferie będą nudne ale przynajmniej będzie Farben Lehre i coś się może wykombinuje na resztę dni :)) NiemoralnieNormalna
|
|
Ferie zaczną sie od poniedzialku i ja jade do dziadka to jest postanowione
|
|
A ja 1 tydzien spedze na wsi...A pozniej jakis melanzyk za miastem pozdro ":D "Zmotywowani by walczyc,zdolni by wygrywac..."Najwierniejsi fanatycy ŁKS 1928-2005
|
|
Autor: śLeDcZy (---.lom.vectranet.pl) Data: 04-01-05 19:57 ... chciałem się zapytać czy jakieś bendą imprezy albo coś dla młodzieży w naszym mieście ?? Czego was ucza w tej szkole? gdzie odrobina kreatywnosci i samodzielnego myslenia, pojdz dowiedz sie zobacz, a nie wszytskiego na tacy oczekujecie od innych !!!!
|
|
oczywiście każdy odpowiedział :| na stronie głuwnej jest: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=2990 to bedzie i jeszcze jakiś napis widnieje na teatrze lalki i aktora w Łomży ale za szybko jechałam samochodem i nie rpzeczytałam :P mógłby ktoś mnie poinformować co tam bedzie? może jakiś spektakl nowy :D Wierz we włsne możliwości a uczynisz cuda :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |