Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kurs break dance |
Czy w Lomzy jest mozliwosc uczestniczenia na kurs break danca?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kurs break dance |
no ;) A cos myslał jestemy miastem n aprawach powiatu ;D
|
|
Sorry ale nie interesuje mnie twoj samochod.Mozesz podac mi gdzie jest taki kurs, ile kosztuje.
|
|
MOcar taki kurs jest np. w MDK w Studiu BK Step i prowadzi je Marek Kisiel, niestety nie wiem jaka jest cena, ale zawsze możesz się dopytać :).
|
|
Bonar;) Pytaj o Marka Kisla.
|
|
A moze jakes jeszcze inne miejsca, poniewaz szukalem na interneci o marku ale nie znalazlem jakiego kolwiek kursu. Sorry za bledy
|
|
Teraz organizowany jest nowy nabór jak coroku we wrześniu.idź w do bonaru się dowiedz. Pomysłowo.
|
|
dzieki
|
|
Sorry ze jeszcze przeszkadzam ale szukalem w internecie i ten nabor to do groby lecz zadnego kursu nie znalazlem.
|
|
Ale wieś walisz robisz ,W google "crazy twisting group" i się dowiesz co reprezentuje Marek Kisiel.
|
|
ja płaciłem 15 zł teraz jeżdzą na zawody bo świecie i pewnie ok 20- 30 :) ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS
|
|
za 4 godziny miesięcznie płacisz 50 zł, przynajmniej tak było rok temu. nie polecam sie zapisywać, raz że drogo a dwa że i tak niczego się nie nauczysz. takie jest przynajmniej moje zdanie.
|
|
Witam. Zajęcia break dance odbywają się w Miejskim Domu Kultury - Dom Środowisk Twórczych w Łomży (Bonar). Zapisy 7,8,9 września godz. 16.00 i 17.00 Mocar jak nas jeszcze nie znasz to zapraszam na nasza strona www.ctgroup.pl lub do tvn będziemy na żywo w mam talent 2. Marleno nie wiem gdzie chodziłaś na zajęcia ale napewno nie do mnie gdyż zajęcia od 8 lat odbywają się 2 razy w tygodniu (poniedziałek i środa) co daje nam 8 godzin i cena była w tamtym roku 40 zł. Jeżeli uważasz że jest to za drogo proponuję udać się do najbliższego nam miasta Białegostoku i tam zapłacisz od 80 do 100 zł za 8 godzin. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |