Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pismo Komputerowe |
Jakie jest najlepsze pismo komputerowe waszym zdaniem ???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pismo Komputerowe |
KOMPUTER ŚWIAT
|
|
CHIP - bez dwóch zdań !!. Kto kwestionuje ten nienormalny chyba jest. Ave
|
|
ja stawiam na gazety kture piszą o wszystkim:gry:programy:internet itp.
|
|
Wczoraj kupiłem CLICK i pisało PEŁNE WERSJE: COUNTER STRIKE 2D HALF-LIFE2 ,TOTAL MAYHEM,CODENAME GORDON,.... I TO WSZYSTKIE GRY TO BADZIEWIE EH ZANIOSŁEM DO KIOSKU I nASAME SZCZEŚCIE ŻE PRZYJOŁ BO mi TO SIĘ NIE PRZYDAŁO EH JUZ SE KUPIŁEM KOMPUTER ŚWIAT GRY 3 PEŁNO WERSJE
|
|
1. A kogo to obchodzi co kupiles ? 2. Po co piszesz takie durne posty ?
|
|
KOMPUTER ŚWIAT, CHIP to są pisma dla "Pani domu". Co myślicie o Computer Magazine? -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
KOMPUTER ŚWIAT to jest gazeta ktora stoi z poziomem wiedzy w miejscu, powtarzaja te same porady po 100 razy...
|
|
Czasem wpadnie mi w łapki, z reguły "nieco przeterminowany" COPUTERWORLD Polska. Artykuły technologiczne najczęściej odpuszczam. Skupiam się na bardzo moim zdaniem fachowych działach zatytułowanych Konteksty oraz Zarządzanie. Polecam każdemu, komu w pracy zawodowej nie jest obce pojęcie społeczeństwa informacyjnego.
|
|
markac napisał(a): >KOMPUTER ŚWIAT, CHIP to są pisma dla "Pani domu". >Co myślicie o Computer Magazine? Nie porównuj Chipa z Komputer Światem. A o Computer Magazin mam podobne zdanie co ty o KŚ;-)
|
|
Niezbędnik i Komputer świat pozdrawiam
|
|
Ciekaw jestem ilu z was pamięta takie pisemko jak Bajtek :) Czasem przeglądam sobie stare numery z przełomu lat 80tych i 90 tych i aż się łezka w oku kręci... ;)
|
|
A wg mnie najlepsze z czasopism komputerowych to "PLAYBOY" i "CKM". :))) No, ale niestety, żeby czytać to musisz "śledczy" o pozwolenie rodziców zapytać ! ADALL
|
|
Algeroth - ja nawet mam gdzieś wszystkie Bajtki :) W pierwszym była recenzja gry Ant Attack :) Pamiętam to do dzisiaj Pozdro.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |