Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy kebab w Lomzy |
jadl juz ktos z was kebaba z zoltej budki (mercedes) ktory stoi w okolicach dworca przy stokrotce ?? jak wam smakowalo ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy kebab w Lomzy |
Emcia855 chyba nowy biznes otworzyla ;P
|
|
no nie mogę,epidemia kebabów w Łomży,i przy statoilu też,niedługo nie będzie można zjeść zwykłego polskiego hamburgera..eheh ![]()
|
|
ale reklama ! hehe
|
|
chcialabym :D serio
|
|
zwykłego polskiego hamburgera buhahahaha nie wiedziałem że hamburger to polskie żarcie do tej pory żyłem w przeświadczeniu że zza oceanu przywędrował
|
|
gożdzikowy- zmień tabletki,bo już ironii nie wyczuwasz,eheh ![]()
|
|
a frytki do tego ?
|
|
czy prz stokrotce masz dworzec ?
|
|
Niekumaty piknik - ten nick naprawde do ciebie pasuje, naprawde jestes niekumaty/a hehe, tak jest dworzec przy stokrotce, a znajduje sie miedzy statoilem i dworcem hehe.
|
|
niekumaty piknik w Łomży już masz kilka stokrotek: 1) al. Legionow (była Gośka) - czyli ten przy dworcu 2) Zawadzka/ Piłsudskiego 3) Ks Anny ( były Witpol)
|
|
kitek - on pewnie siedzi 24h w domu na 4lomza, zbyt czesto z domu niewychodzi i moze nie wie hehe, trzeba zrozumiec takich ludzi hehe
|
|
no ja nie jadłem,a ile floty duży kebab? Pik-Pok pozdrawia
|
|
Jeść kebab - srać - spać - do tego ogranicza się życie przeciętnego łomżyniaka. Warto zaznaczyć, że co ambitniejsi włączają do ramówki oglądanie TV , a prawdziwi "profesorowie" trudnią się lekturą Faktu i Super Expressu.
|
|
No część tak robi na pewno... _________________________________________________________ ![]()
|
|
Ja jadłem. Był zaj...sty!
|
|
powaznie? wlasnie slyszalem ze jest dobry.do tej pory smakowal mi najbardziej ten na dworcu na rogu. musze teraz sie sam przekonac. --- SaMi2009 ---
|
|
ciekawe czego dodają do mięcha , że nie śmierdzi/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |