Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zambrów |
słyszeliscie o tej tragedii w Zambrowie? bez kitu:( teraz nawet kolega moze zabic:(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zambrów |
bo to zambrow tam wszytstko na odwrot
|
|
za to w lomzy wszystko gra ;) hehehhee komedia!!! poczytaj forum lomzynskie ;)
|
|
hehe czytałam :) ale dajcie spokój spalic w ognisku:( ehh jak sie dowiedziałam o tym to szok:( strach:(na ulice wyjsc:( ludzie maja róznie w głowach ...dar mowy jest dany kazdemu dar mądrosci nielicznym
|
|
wspolczuje rodzicom tej dziewczyny...
|
|
ćpuny jakieś
|
|
ale kurcze jak to mozna własna kolezanke tak załtwic:( i to u niej na ognisku:(
|
|
Ja proponuje ich żywcem do krematorium a nie jeszcze im jesc dawac w wiezieniu za nasze pieniądz Krzyśś..
|
|
Za jaja skurwieli powiesić.
|
|
dla takich to tylko kara śmierci... oj żebyśmy mieli inne prawo a tak to wyjdą po 15 latach za dobre sprawowanie ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
nie mysle ze ich nie wypuszcza za dobre sprawowanie...chyba ze udowodnia im ze sa niepoczytalni (opinia psychiatry i skieruja ich na leczenie dostana wyrok w zawieszeniu i tyle) ale watpie bo oni prawdopodobnie ja najpierw zabili a potem spalili... ale i sasiedzi czuli ten zapach płonącego ciała ale mysleli ze to ubrania czy poduszki ktos pali:9 szok..taka sama smierc powinna ich czekac anie beda siedziec w wiezieniu i nic ich obchodzic niebedzie...
|
|
zjedza sobie śniadanko podeptają godzinkę potem teroche poćwiczą zjedzą obiadek obejrzą sobie jakiegoś filma i spaćku.... ale niestety takie prawo....
|
|
żeby nie fakt ze są w zamknięciu to ciut nie wczasy :/ ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
A ja mysle ze wspolwiezniowie jak sie dowiedza czego dokonali to im kare od siebie gratis dorzuca :D
|
|
hehe.. też mam nadzieje że ich współlokatorzy im dadzą ognia Krzyśś..
|
|
ponoc sie przyznali:( jeden to nasz łomzynski kolega ehhh kurcze:( ciekawa jestem jaki wyrok bedzie tej sprawy naprawde .. dozywocie jak nic powinno byc albo taka sama kara smierci i tyle:(
|
|
hehe takie kary gratis to dostają raczej Ci którzy lubią małe dziewczynki a nie zabijają... raczej będą nieco się liczyć bo to nie ukraść portfel
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |