piątek, 27 czerwca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zambrów

słyszeliscie o tej tragedii w Zambrowie? bez kitu:( teraz nawet kolega moze zabic:(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zambrów

bo to zambrow tam wszytstko na odwrot

za to w lomzy wszystko gra ;) hehehhee komedia!!! poczytaj forum lomzynskie ;)

hehe czytałam :) ale dajcie spokój spalic w ognisku:( ehh jak sie dowiedziałam o tym to szok:( strach:(na ulice wyjsc:( ludzie maja róznie w głowach ...dar mowy jest dany kazdemu dar mądrosci nielicznym

wspolczuje rodzicom tej dziewczyny...

ćpuny jakieś

ale kurcze jak to mozna własna kolezanke tak załtwic:( i to u niej na ognisku:(

Ja proponuje ich żywcem do krematorium a nie jeszcze im jesc dawac w wiezieniu za nasze pieniądz

Krzyśś..

Za jaja skurwieli powiesić.

dla takich to tylko kara śmierci... oj żebyśmy mieli inne prawo a tak to wyjdą po 15 latach za dobre sprawowanie

nie mysle ze ich nie wypuszcza za dobre sprawowanie...chyba ze udowodnia im ze sa niepoczytalni (opinia psychiatry i skieruja ich na leczenie dostana wyrok w zawieszeniu i tyle) ale watpie bo oni prawdopodobnie ja najpierw zabili a potem spalili... ale i sasiedzi czuli ten zapach płonącego ciała ale mysleli ze to ubrania czy poduszki ktos pali:9 szok..taka sama smierc powinna ich czekac anie beda siedziec w wiezieniu i nic ich obchodzic niebedzie...

zjedza sobie śniadanko podeptają godzinkę potem teroche poćwiczą zjedzą obiadek obejrzą sobie jakiegoś filma i spaćku.... ale niestety takie prawo....

żeby nie fakt ze są w zamknięciu to ciut nie wczasy :/

A ja mysle ze wspolwiezniowie jak sie dowiedza czego dokonali to im kare od siebie gratis dorzuca :D

hehe.. też mam nadzieje że ich współlokatorzy im dadzą ognia

Krzyśś..

ponoc sie przyznali:( jeden to nasz łomzynski kolega ehhh kurcze:( ciekawa jestem jaki wyrok bedzie tej sprawy naprawde .. dozywocie jak nic powinno byc albo taka sama kara smierci i tyle:(

hehe takie kary gratis to dostają raczej Ci którzy lubią małe dziewczynki a nie zabijają... raczej będą nieco się liczyć bo to nie ukraść portfel

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org