Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dzieci niepelnosprawne, a Prezio... |
Ale bez sądu, póki co się nie obędzie. Rodzice głęboko upośledzonych złożyli w Wojewódzkim Sądzie Administracyjnym w Łomży „skargę na bezczynność Prezydenta Miasta Łomży i Rady Miejskiej w sprawie zmian zasad odpłatności za pobyt dzienny w ośrodku wsparcia”. Chodzi o uchwałę Rady Miejskiej z 2004 roku, którą radni drastycznie zwiększyli opłatę za pobyt dziecka w dziennej placówce. Pierwsza rozprawa 25 sierpnia 2009. ja powiem krotko.... RODZICOM ZYCZE POWODZENIA.........mam nadzieje ze sedzia bedzie czlowiekiem z sercem, ktoremu los dzieci niepelnosprawnych nie jest obojetny, tak jak to w przypadku Pana Prezydenta.... ja tak sie tylko zastanawiam, jaka byla by uchwala, gdyby to jedno dziecko nalezalo do kogokolwiek ze SLAWNEGO URZEDU MIASTA....LOMZA!!! ja mysle ze wowczas to by byly uchwaly, odpowiednie!!!! mimo wszystko nie zycze takich doswiadczen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dzieci niepelnosprawne, a Prezio... |
Zgodzę się z tobą angelika złodzieje szuje itp: Tylko kombinują jak najwięcej dla siebie ..............!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |