Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czeczeni ciąg dalszy |
Tutaj zrobilem wam zebyscie juz niemusieli tam przewijac i wogle itd, Cizinec je v průběhu řízení o udělení mezinárodní ochrany vystaven značné psychické zátěži plynoucí z nejistoty, zda mu bude mezinárodní ochrana udělena. Tato zátěž se může významně projevit na jeho zdravotním stavu. :) Zaara pusta samotna idiotka :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czeczeni ciąg dalszy |
gratólóje pomysłó ![]()
|
|
A gdzie można kupić słownik czesko-polski???
|
|
株式 주식 株式 股份式 株式 주식 株式 股份式 株式 주식 株式 股份式 株式 주식 株式 股份式 株式 주식 株式 股份式 株式 주식 株式 股份 -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
czy ktos moglby ich wkoncu stąd wyzycuc ? Moglby ktos mądry powiedziec w jaki sposob mozna zrobic referendum w Łomży ? Łomża leży na Mazowszu !
|
|
też jestem za referendum w sprawie wyprowadzenia z tego miasta i okolic uchodzców narodowości czeczenskiej albo może jakaś ankieta w tej sprawie Róża Lux
|
|
Nikt ich nie wyrzuci;/ Zalęgli sie jak pchły, wszy czy jescze coś gorszego...
|
|
jak je*ane pluskwy ;-/
|
|
to pomyslce sobie jak o polakach w angli mowia;d;d jak sie tyle najechalo;p
|
|
Najlepiej bylo by zrobic z nimi jak w Aushwitz wje...bac do jednego pomieszczenia i zagazowac brudasow bo juz przesadzaja ze wszystkim Elo pozdro
|
|
:D
|
|
a ja tam rasiztą nie jestem ale powinno się zrobić porządek z tymi ludzmi.gdyby znali swoje miejsce i żyli spokojnie i nikomu nie wadzili to i niech sobie żyja chodz i tak mysle ze państwo za duzo im płaci.na polskie dziećko dostaje sie 40zł zapomogi a czeczen na swoje w granicach 340zł a mają po siedmioro dzieci w rodzinie.czeczenki siedzą w domach bo i wedle religii to nic do powiedzenia nie maja a te bezrobotne chłopy czeczeńskie od rana do nocy imprezują za nasze podatki i to całkiem niezle.rozwoża sie furami i robią burdy co chwila a wiem to od znajomego z okolic czerwonego boru co tam sie dzieje.
|
|
adamosxx twój ulubiony wątek a ty się nie wypowiadasz
|
|
nie to że żyją za nasze pieniądze to do tego jeszcze z polskimi dziewczynami chodzą brudasy mieszkam na rynku i mam dość oglądania ich mord
|
|
Felek Dzierżyniak wiedział by co z nimi zrobic!!! "Nie ma ludzi niewinnych, są tylko źle przesłuchani" - F. Dzierżyński
|
|
Czeczeni zaczeli nawet do yamy chodzić!!!To już jest przesada gruba!!! Bubero
|
|
do terminatorlomzynski i wszystkich innych Polacy przynajmniej jeżdżą tam do pracy, a ci przyjechali i nic nie robią !! oczywiście poza wałęsaniem się od rana do nocy po łomży.
|
|
btw. jakiego oni są wyznania??
|
|
czesko -husajnowego :))) ![]()
|
|
Wszystko jest w waszych rękach. Powinniście napisać odpowiednie pismo do waszego prezydenta niech je pdpisze jak najwiecej osób (chyba każdemu leży na sercu dobro jego miasta) Macie władze aby ich wywalić z Katowic ich wyrzucili (mieszkańcy poszli do prezydenta i było pozamiatane) Napewno w waszym mieście sa osoby które mogły by zorganizować cos takiego. Zresztą Wasz prezydent nie wyklucza takiego rozwiazania link do artykułu z 2009.02.01 http://miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35234,6224749,Droga_imigranta__Katowice__Lomza____Co_dalej_.html Cała nadzieja w mieszkańcach chcecie miec spokój to zorganizujcie sie i uderzeyć do włodarzy miasta i koniec. Problem w tym ze tych czeczenow powinno sie całkowicie wywalić z naszego kraju.
|
|
btw. jakiego oni są wyznania?? Muzułmanie. A taką perełkę znalazłem przeglądając Wikipedię: http://czeczenia.blog.onet.pl/ Ciekawe czy autor mieszkając w Łomży tak samo chętnie prowadziłby tą stronę... _________________________________________________________ ![]()
|
|
SAME FRAJERSTWO I WIELCY KOZAKI PRZED MONITORAMI!!!!! DOSTAJĄ PIENIĄDZE OD PAŃSTWA ZA NIC ,CHODZĄ I SIĘ ŚMIEJĄ WAM W TWARZ ,POSUWAJĄ POLKI ITD,A WY CO TYLKO NA FORUM TACY MĄDRZY ......
|
|
Autor: zbyszko66 (---.lom.netster.pl) Data: 10-08-09 19:58 SAME FRAJERSTWO I WIELCY KOZAKI PRZED MONITORAMI!!!!! DOSTAJĄ PIENIĄDZE OD PAŃSTWA ZA NIC ,CHODZĄ I SIĘ ŚMIEJĄ WAM W TWARZ ,POSUWAJĄ POLKI ITD,A WY CO TYLKO NA FORUM TACY MĄDRZY ...... A ty zacznij posuwać czeczenki jak ci głupich polek szkoda.
|
|
O czym Wy tu piszecie? Czy w ogóle mieliście okazję obcować z tymi ludźmi? To, że miał miejsce jakis incydent z przedstawicielami ich narodu w roli głównej to skreślacie wszystkich? Na pewno macie jakiś znajomych/rodzinę żyjących na obczyźnie którzy, bogu ducha winni, obrywają za Polaków którzy robią numery. Waszego pokroju angol/irol/szwab wrzucają ich do worka z polaczkami i takie są skutki. Poza tym jestem pewny, że większy odsetek Polaków za granicą "pracuje" na opinię o naszym narodzie dokonując przestępstw, wykroczeń, olewając obyczaje i normy moralne społeczeństwa w którym żyją niż Czeczenów w Polsce. Wpisy w waszym wykonaniu to dno i wodorosty, strach przed nieznanym to normalne zjawisko, ale na pewno nie usprawiedliwia takiej chamówy. Z resztą Czeczeni nie mają o co się martwić - żaden poważny człowiek w ratuszu nie weźmie serio bandy pokrzykującej hałastry. -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
haha śmiać mi się chce z Was. Czeczeni nie są tacy groźni, jesteśmy u siebie. Dlatego nie wyjeżdżacie, bo boicie się na " swoim osiedlu " obco krajowca :) " -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
wypierdolic w powietrze hotel
|
|
słyszałem, że tym terrorystom mają wybudować osiedle, nie wiem czy to prawda, ale tak słyszałem byłem dziś na mieście i sporo ich się pałęta, może niech władze zmienią nazwę z Łomży na Czeczenowo przykra sprawa
|
|
osiedle?? no pieknie jezeli to prawda to wybudują je za wasza kase, tylko nienormalne spoleczenstwo moze dopuścić do tego. Wtedy dopiero powstanie getto. Jak przedmiecia Paryża lub niektóre dzielinice Malmo. A potem sądy szariackie jak w Londynie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |