Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fryzjer na wesele |
Potrzebuje dobrego fryzjera który zrobi ładna fryzure na własne wesele, mozecie kogoś polecić??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fryzjer na wesele |
polecam salon Beata na Broniewskiego :)
|
|
Salon Fryzjerki "STYL" na Al. Piłsudskiego 65. Dziewczyny mają super pomysły na fryzury i trzymają się całą noc i na drugi jeszcze dzień :) Zawsze się tam czesze :)
|
|
Temat maglowany był już nie jeden raz poraz kolejny polecam panią Anię z Dmowskiego Ja na swój ślub umówiłam się u Pani Ani na Dmowskiego w salonie A&K cena 80-100zł ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Na ul. Sikorskiego pani Kasia.
|
|
widzisz marta_a każdy poleci Ci coś innego... najlepiej idz tam gdzie chodzisz zawsze i znasz fryzjera ewentualnie do kogoś kogo dzieło widziałaś :) ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
chetnie bym poszła tam gdzie chodze zawsze, tyle że akurat moja fryzjerka nie ma wolnych terminow i niestety musze znaleść kogos innego, dlatego własnie prosze o pomoc w znalezieniu dobrego fryzjera, moze akurat ktoraś propozycja z wyżej wymienionych okaże sie bardzo dobra:)
|
|
a ja jestem umówiona do "Datury" na Nowogrodzkiej,obok Urzędu Pracy sama byłam tam tylko raz, ale moją koleżankę na ślub bardzo ładnie uczesały i umalowały.
|
|
gorzej jeśli propozycja nie okaże się dobra :/ ja zawsze chodzę do pani Ani, innemu fryzjerowi nie dałabym podejść do włosów ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
ja mogę maszynka włosy obciąć
|
|
moje siostry sie czesały na własny slub na bema przy solarium w ty salonie i bardzo ładnie wyglądały ja jako swiadkowa czesałam sie albo u Eweliny na długiej albo u Agaty na krotkiej i byłam zadowolona ajuz pare razy byłam swiadkowa ...
|
|
Angel19, fakt w salonie Agata na ul. Krótkiej też bardzo ładnie czeszą i jak nie ma u mojej fryzjerki miejsc to zawsze tam chodzę :)
|
|
Aja polecam Ewelinę na długiej super fryzjerka będziesz bardzo zadowolona a jak ślicznie czesze:)
|
|
a co myslicie o salonie fryzjerskim Dorota na 3 maja??
|
|
osobiście nigdy o nim nie słyszałam, a kiedy masz ten slub? ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Byłam na 3 maja zrobili mi upiecie,rozpadło sie w połowie wesela.nigdy tam nie pójde więcej.
|
|
ja polecam anie z dmowskiego "a&k" od lat chodze tylko do niej jest swietna mloda22
|
|
ja polecam anie z dmowskiego "a&k" od lat chodze tylko do niej jest swietna mloda22
|
|
Dorota będąc w Tredny chyba lepiej robiła włoski pod każdym względem... Ale to tylko moja opinia :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |