Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mecz |
na jakim kanale pokazuja dzis mecz legii i lecha bo z tego co wiem to bedzie pokazywany
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mecz |
http://sport.dlastudenta.pl/artykul/Fredrikstad_FK_Lech_Poznan_na_zywo,40015.html tu sprobuj
|
|
Lecha przynajmniej mogliby pokazać , kiedyś za PISu telewizje polską było stać by pokazywać każdy mecz w europejskich pucharach od pierwszej rundy i nie ważne czy to Cypr , Gruzja czy Azerbejdżan ,transmisja zawsze były .
|
|
http://www.fromsport.com/video-49042.html Link na Legie
|
|
niewiem czy nie na polsat sport ... tam powinni pokazywac bo z tego co ja oglądam to prawie wszystkie mecze pokazuja ... a tym bardziej legii i lecha powinni pokazac. pozdr
|
|
Nie ma żadnych transmisji , będą pewnie dopiero od fazy grupowej , chociaż może ktoś skusi się na Lecha zwłaszcza że do 65 minuty gromią na wyjeździe wicemistrza Norwegi 1:6 . Legia i Polonia też powinny dziś wygrać .
|
|
Ta TVP schodzi na psy, jeszcze kilka lat temu to było nie do pomyślenia, żeby mecz polskiej drużyny nie był transmitowany. Teraz niestety staje się normalnością. Brawo panie Korzeniowski!!
|
|
Przeglądałem sobie fotki z meczów Lecha i Legii i rozłożyło mnie na łopatki poniższe zdjęcie ze stadionu w Kopenhadze: ![]() Ciekawe czy doczekamy się kiedykolwiek takich widoków w Polsce na stadionach, że będzie można kupić sobie kulturalnie kilka piwek (nie zwykłych "sikaczy") i wypić je na trybunie ? Pewnie nie, bo zaraz ktoś podniesie argument, że Polak po alkoholu... :)
|
|
wielu "kumatych" kibicow nie chce piwa na stadionie... wiekszosc ludzi zamiast ogladac mecz stala by pod budkami z piwem lub machala sie pod siatka ja tez uwazam ze stadion to nie miejsce na alkohol... tyle sie slyszy o tych chuliganach co niszcza polska pilke i namawiaja sedziow do sprzedawania meczy a co gorsza narobili takiego balaganu w ekstraklasie ze nie wiadomo kto ma grac z kim i w jakiej lidze Nie wypowiadam sie na tematy o ktorych nie mam pojecia...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |