piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Leczenie kanałowe

Czy ktoś z was orientuje się ile może kosztować leczenie kanałowe zęba (6)? z góry dziękuję za odpowiedź

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Leczenie kanałowe

z tego co mi wiadomo to od 150 do 300 złotych za kanał w zależności od zakładu dentystycznego, wiem bo ze 3 miesiące temu moja dziewczyna się o kanałówkę pytała u dentysty przy "białostockim"

mi na szosie zambrowskiej powiedziano że 100 zł za 6 aż mi się wierzyć nie chce

no to już nie wiem, może ten zakład przy "białostockim" się ceni :), choć z tego co pamiętam to mówił, że większość dentystów tak bierze choć coś jeszcze mówił, że zależy od metody jaką się to robi ale i tak i tak koszta są duże

no właśnie byłam przygotowana na kwote 600 zł ale z tego co mi mówiono to w granicach takich jak podałeś

ja za leczenie kanałowe 6 jakieś dwa lata temu płaciłam 120 zł, a teraz to nie wiem jak się cenią dentyści ...

ja zapłaciłam teraz 240zł

czy leczenie kanałowe opłaca się w przypadku gdy jest ułamana korona z dwóch stron? mi sie wydaje że nie bo nic jej nie trzyma jak tylko plomba. Chyba jednak zamiast leczyć i wydawać coraz to więcej kasy wyrwe zęba (wkońcu to 6) i potem wstawie implant.

Ja powiem tak: nie szukaj tam, gdzie jest najtaniej, tylko tam, gdzie pracują osoby z dobrą opinią... Wyleczenie i posiadanie takiego zęba jak 6 może się okazać przydatne... na starośc... Kiedy ząbków obok zabraknie i trzeba je będzie doprawić i jakoś zamocować... Życzę udanego leczenia, które napewno trzeba rozpocząć jak najszybciej.

Leczenie kanałowe nie jest tanie i zależy ile korzeni ma taki ząb...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

rolnictwo
Skup ciągników Ursus i T25 w każdym stanie i maszyn rolniczych: rozrzutników, przyczep sztywnych, wywrotek, opryskiwaczy, siewników do nawozów. Szybka gotówka.
tel. 500444687
auto-moto
Elektryka, elektronika samochodowa. Konwersja aut z USA, PL menu, diagnostyka komputerowa, naprawa airbag, abs, dpf, egr, tuning.
tel. 509065500
usługi
Wyroby z drewna do ogrodu, altany, sauny, balie ogrodowe, huśtawki, domy, domki, WC sławojki, budynki gospodarcze, garaże, rzeźba. Zatrudnię do pracy. Morgowniki 20a za Nowogrodem.
tel. 535480220
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org