wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Spływ kajakowy?!

Witam
Chciałabym się wybrać na spływ kajakowy, czy może ktoś wie kto takie spływy organizuje i kiedy? z góry dzięki za info

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Spływ kajakowy?!

Co roku fajne spływy organizuje PTTK na ul. Wojska Polskiego 1, byłam już na 3 i jestem zadowolona. Znajomi teraz wybierają się na ROSPUDĘ od 3-8.08.2009 r właśnie z PTTK.

POZDRAWIAM

gronek... zmien kolczyki, te ludowe retro sa okropne. masz fajnego canona ;P pzydaje sie na splywie

jedyny prawdziwy jasio :}

Dzięki za rade jasiu.... widzę ze zrobiłeś małe rozeznanie... jednak jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia w związku z moim zapytaniem to się nie udzielaj...

koniecznie w lomzy? na mazurskich jeziorach setki ludzi organizuje splywy podejrzewam ze o wiele ciekawsze, bardziej urozmaicone do tego wieksza oferta miejsc. tylko samemu trzeba dojechac.
gdzie? google zawiera mase ofert

oj jasiu jasiu u nas też są piękne widoki i jest co podziwiać podczas spływu

Najlepsze spływy kajakowe na jakich byłem robi w Łomży agrobiznes. Takiej zabawy jak tam i za takie pieniądze nie miałem nigdy. Najlepiej zaplanowane trasy i niasomowite widoki mieliśmy na spływie Rospudą oraz Czarną Hańczą i Kanałem Augustowskim. Ten ostatni o ile dobrze pamiętam obsługiwała firma Szot z Augustowa i do nich trzeba się zgłosić po wypożyczenie kajaków.

owszem jest, co nie znaczy ze w innych miejscach nie ma. okolice augustowa polecam. jest tam kilka malych ciekow wodnych po kturych da sie plywac ale tylko samotnie - po lasach sie plynie a wioslami po trawie trzeba dralowac gdyz czesto ma tam mniej niz metr szerokosci. glebokosc od 0.5 do 2m wiec spokojnie sie plynie. czasem tszeba sie schylac ze wzglendu na upadle drzewa i konary

mam na mysli te rzeczke:
http://maps.google.pl/?ie=UTF8&ll=53.873988,22.89156&spn=0.03527,0.077162&z=14

dzieki za info ale chyba zdecyduje się na ta Rospudę z PTTK , byłam na ich stronie i oferta jest ok, plusem jest to że wyjazd jest z Łomży no i nie organizują spływu po raz pierwszy:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org