Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
poduszka z własnym zdjeciem :) |
hej :) mam małe pytanko ile kosztuje i ile trzeba czekac na zrobienie poduszki z włąsnym zdjeciem w zakladzie fotograficznym na ulicy małachowskiego :) Z góry dzięki :* Wolę być znana pijaczką niż anonimową alkoholiczką ; ]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: poduszka z własnym zdjeciem :) |
Z tego co sie orientuje to na drugi dzien juz jest. Jesli chodzi o cene hmmm... jakies 30-40 zl chyba. To zalezy czy to ma byc poduszka badz sama poszewka.
|
|
Kolejna reklama?
|
|
Nie, przysługa... Eh ,czy Wy wszyscy tacy dociekliwi?? Moze juz teraz nikomu nie odpisywac na posty... Dajcie ludzie spokoj.
|
|
ej a jak zamowie w rossmanie [ w galeri stokrotka ] to tez tak szybko bedzie ? czy troche pozniej. bo zalezy mi na czasie a jutro niedziela wiec ten zakład fotograficzny bedzie zamkniety. Wolę być znana pijaczką niż anonimową alkoholiczką ; ]
|
|
a w rossmanie to juz nie wiem... nie orientuje sie. Przykro mi. Jak podejdziesz na malacha z samego rana w poniedzialek i dobrze zagadasz to moze zrobia na ten sam dzien.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |