Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto chce szczurka? |
Słuchajcie, dzisiaj urodziły mi się szczurki i za miesiąc będę je oddawać. Może ktos chce ? Raczej wolę komuś oddać niż zostawić dla węża na jedzonko;/ Piszcie :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto chce szczurka? |
a te szczurki te jadalne..? tzw Nutrie czy jak..? bo jak masz wiecej to ja z checia wezme podtucze i na grila :D ile mozesz oddac y
|
|
hehe ja też z chęcią zamiast kiełbaski wezm!!! :))) ;p;p
|
|
ja hce ![]()
|
|
Debile! Szczurków się nie jje! Jje się pije!
|
|
Ale wy wszyscy to czubki jesteście ;P Jasiu, a Ty na poważnie szczurka chcesz czy jaja sobie robisz?
|
|
http://malisz321.mybrute.com
|
|
hce ![]()
|
|
Ok Jasiu :D Jak będę za miesiąc w Łomży to się z Tobą skontaktuje i weźmiesz ode mnie szczurka :)
|
|
ockej ![]()
|
|
Szwabskie szczury do kraju zwozisz? Szkodnikow w polsce dostatek. Jasiek nie bierz szczura,ta menda pewnie po polsku nie rozumie;) .....a co na to wszystko weterynarz? ...a co na to policja?
|
|
Finq ja się ucze na weterynarza, szczurki nie są z zagranicy, są w Łomży. Nie są groźne i dzikie, bo to szczury hodowlane, a jak się nie znasz to się nie wypowiadaj ;/
|
|
;) jasne ...a co na to policja?
|
|
Szczórki urodziły się w Polsce, potwierdzam :) Nie są ani jadalne ani pitne, są miłe i inteligentne z odrobiną słodyczy :) Pan Tomek Wam życzy ![]() Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Lusiaczek było szczurki uświadomić, a teraz masz problem. -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Ale ja chciałam mieć małe szczurki :D Nie mam problemu, tylko że sporo tych szczurków wyszło i mam jak narazie 5 chętnych. Po to założyłam ten post aby zapytać czy może ktoś chce szczureczka :D
|
|
I co nikt nie chce szczureczka?
|
|
to co nikt nie chce szczurka?
|
|
pomóżcie Lusiaczek w znalezieniu domków dla szczurów :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |