Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pampersy |
Jakie pampersy sa najlepsze dla niemowląd?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pampersy |
wygodne :)
|
|
sobieski i wyborowa... a przepraszam jakie bylo pytanie?
|
|
najlepsze będą przewiewne
|
|
Pampersy z biedronki lub z rossmana są bardzo dobre,wygodne,przewiewne i niedrogie :) Trzeba tylko dobrać rozmiar (w kilogramach) i płeć. Wszystko jest napisane na opakowaniu :)
|
|
czy WY MAMUSKI I TATUSIOWE WIECIE czym faszerujecie swoje kochane, oczekiwane dzieci!!???MADRA MATKA !!!!!!!!!!!! nie zalozy celulozy i nie wiadomo jakich swinstw swojemu dziecku!!!!!!!!!!!!!!!!JEDNA Z DRUGA ZAKLADAJCIE NORMALNE ZWYKLE PIELUCHY!_______ dziecko nasika to sie zmieni i wypierze JAK JEDNA Z DRUGA SOBIE WYOBRAZASZ GDYBYS TY LEZALA W TEJ CHEMII -sprobuj!!!!!!!! nie kaze tobie caly dzien w tym chodzic -----wystarczy 2 godz! --------- wtedy sie przekonasz na co narazasz swoje dziecko!!!!!! jedna idiotka z druga!!!!!!!!!!!!! dziecko nie mowi -wiec niech placze CIEBIE NIE BOLI!!!!!!!!!!!!!!Jestemn zdziwiona ,ze lekarze WAM nie mowia o szkodliwosci pampersow!!!!!!!!!!!!!!!!!Z mojego gabinetu , kazda matka u ktorej zobacze pampers jest wyganiana jak bura suka (chociaz nie chce obrazac suk) BO MAJA WIECEJ UCZUCIA , MILOSCI i litosci nad swym potomstwm , NIZ NIBY MUNDRE MAMUSKI!!!!!!!!!!!!1 bagrmosen
|
|
Pampersy z każdego sklepu są takie same bo nazwa Pampers jest nazwą własną pieluszek jednorazowych i innych produktów firmy Procter & Gamble i wedłóg mnie one są najlepsze, wszystkie inne wcale nie są takie tanie w przeliczeniu na sztuki wychodzą minimalne różnice ok 2-3 gr/szt.
|
|
halina napisał(a): > czy WY MAMUSKI I TATUSIOWE WIECIE czym faszerujecie > swoje kochane, oczekiwane dzieci!!???MADRA MATKA > !!!!!!!!!!!! nie zalozy celulozy i nie wiadomo jakich > swinstw swojemu dziecku!!!!!!!!!!!!!!!!JEDNA Z DRUGA > ZAKLADAJCIE NORMALNE ZWYKLE PIELUCHY!_______ dziecko nasika > to sie zmieni i wypierze JAK JEDNA Z DRUGA SOBIE > WYOBRAZASZ GDYBYS TY LEZALA W TEJ CHEMII > -sprobuj!!!!!!!! nie kaze tobie caly dzien w tym chodzic > -----wystarczy 2 godz! --------- wtedy sie przekonasz > na co narazasz swoje dziecko!!!!!! jedna idiotka z > druga!!!!!!!!!!!!! dziecko nie mowi -wiec niech placze > CIEBIE NIE BOLI!!!!!!!!!!!!!!Jestemn zdziwiona ,ze lekarze > WAM nie mowia o szkodliwosci pampersow!!!!!!!!!!!!!!!!!Z > mojego gabinetu , kazda matka u ktorej zobacze pampers > jest wyganiana jak bura suka (chociaz nie chce obrazac > suk) BO MAJA WIECEJ UCZUCIA , MILOSCI i litosci nad > swym potomstwm , NIZ NIBY MUNDRE MAMUSKI!!!!!!!!!!!!1 > każdy ma prawo do wyrażania swych opinii, jednak w każdej sytuacji przydaje się opanowanie i przestrzeganie podstawowych zasad dobrego wychowania. najwyraźniej ty masz problem z wyrażaniem własnych emocji
|
|
byc moze!!!!!!!!!!! ale jak mam sie zachowac wg ciebie? ELLKA?? nie wiem ile masz lat - ale jestem ciekawa czy ciebie tez trzymano w sikach i odchodach!! mam nadzieje ,ze teraz twojej kultury nie obrazilam! bagrmosen
|
|
halina, nie krzycz tak, jakby tu się pisało o Bóg wie czym...! Walnięta jestes czy co? Ja swojego synka trzymałam w pampersach i nic mu się nie stało więc nie przeżywaj jak mrówka okres..! Fakt,nie cały czas przecież..Na początku pampers zakładałam tylko na noc, żeby mu się dobrze i sucho spało a w dzień uzywałam pieluch tetrowych..Póżniej juz coraz rzadziej i tych i tych..
|
|
hmm a to ciekawe, bo w tetrę też dzieciaki siuśki i kupki robią i też płaczą gdy mają mokro :P A dorośli, gdy nie są zdolni sami załatwiać swoich potrzeb też noszą pampersy...
|
|
halina gdzie przyjmujesz?Chętnie zgłoszę się na wykład na temat zdrowego i rozsądnego postępowania z noworodkami i niemowlakami. :P
|
|
"niemowląd" :) no comment
|
|
Halina- żal.pl \"pokoj z tobą\"
|
|
Mojemu Małemu zakładamy tylko huggies. One nie uczulają, pampersy mają rumianek, który dość często uczula. Bella happy też są dobre, szczególnie dla noworodków, mają wycięcie na pępuszek i tez nie są niczym nasączane.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |