niedziela, 16 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pampersy

Jakie pampersy sa najlepsze dla niemowląd?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pampersy

wygodne :)

sobieski i wyborowa...

a przepraszam jakie bylo pytanie?

najlepsze będą przewiewne

Pampersy z biedronki lub z rossmana są bardzo dobre,wygodne,przewiewne i niedrogie :) Trzeba tylko dobrać rozmiar (w kilogramach) i płeć. Wszystko jest napisane na opakowaniu :)

czy WY MAMUSKI I TATUSIOWE WIECIE czym faszerujecie swoje kochane, oczekiwane dzieci!!???MADRA MATKA !!!!!!!!!!!! nie zalozy celulozy i nie wiadomo jakich swinstw swojemu dziecku!!!!!!!!!!!!!!!!JEDNA Z DRUGA ZAKLADAJCIE NORMALNE ZWYKLE PIELUCHY!_______ dziecko nasika to sie zmieni i wypierze JAK JEDNA Z DRUGA SOBIE WYOBRAZASZ GDYBYS TY LEZALA W TEJ CHEMII -sprobuj!!!!!!!! nie kaze tobie caly dzien w tym chodzic -----wystarczy 2 godz! --------- wtedy sie przekonasz na co narazasz swoje dziecko!!!!!! jedna idiotka z druga!!!!!!!!!!!!! dziecko nie mowi -wiec niech placze CIEBIE NIE BOLI!!!!!!!!!!!!!!Jestemn zdziwiona ,ze lekarze WAM nie mowia o szkodliwosci pampersow!!!!!!!!!!!!!!!!!Z mojego gabinetu , kazda matka u ktorej zobacze pampers jest wyganiana jak bura suka (chociaz nie chce obrazac suk) BO MAJA WIECEJ UCZUCIA , MILOSCI i litosci nad swym potomstwm , NIZ NIBY MUNDRE MAMUSKI!!!!!!!!!!!!1

bagrmosen

Pampersy z każdego sklepu są takie same bo nazwa Pampers jest nazwą własną pieluszek jednorazowych i innych produktów firmy Procter & Gamble i wedłóg mnie one są najlepsze, wszystkie inne wcale nie są takie tanie w przeliczeniu na sztuki wychodzą minimalne różnice ok 2-3 gr/szt.

halina napisał(a):

> czy WY MAMUSKI I TATUSIOWE WIECIE czym faszerujecie
> swoje kochane, oczekiwane dzieci!!???MADRA MATKA
> !!!!!!!!!!!! nie zalozy celulozy i nie wiadomo jakich
> swinstw swojemu dziecku!!!!!!!!!!!!!!!!JEDNA Z DRUGA
> ZAKLADAJCIE NORMALNE ZWYKLE PIELUCHY!_______ dziecko nasika
> to sie zmieni i wypierze JAK JEDNA Z DRUGA SOBIE
> WYOBRAZASZ GDYBYS TY LEZALA W TEJ CHEMII
> -sprobuj!!!!!!!! nie kaze tobie caly dzien w tym chodzic
> -----wystarczy 2 godz! --------- wtedy sie przekonasz
> na co narazasz swoje dziecko!!!!!! jedna idiotka z
> druga!!!!!!!!!!!!! dziecko nie mowi -wiec niech placze
> CIEBIE NIE BOLI!!!!!!!!!!!!!!Jestemn zdziwiona ,ze lekarze
> WAM nie mowia o szkodliwosci pampersow!!!!!!!!!!!!!!!!!Z
> mojego gabinetu , kazda matka u ktorej zobacze pampers
> jest wyganiana jak bura suka (chociaz nie chce obrazac
> suk) BO MAJA WIECEJ UCZUCIA , MILOSCI i litosci nad
> swym potomstwm , NIZ NIBY MUNDRE MAMUSKI!!!!!!!!!!!!1
>
każdy ma prawo do wyrażania swych opinii, jednak w każdej sytuacji przydaje się opanowanie i przestrzeganie podstawowych zasad dobrego wychowania. najwyraźniej ty masz problem z wyrażaniem własnych emocji

byc moze!!!!!!!!!!! ale jak mam sie zachowac wg ciebie? ELLKA?? nie wiem ile masz lat - ale jestem ciekawa czy ciebie tez trzymano w sikach i odchodach!! mam nadzieje ,ze teraz twojej kultury nie obrazilam!

bagrmosen

halina, nie krzycz tak, jakby tu się pisało o Bóg wie czym...! Walnięta jestes czy co? Ja swojego synka trzymałam w pampersach i nic mu się nie stało więc nie przeżywaj jak mrówka okres..! Fakt,nie cały czas przecież..Na początku pampers zakładałam tylko na noc, żeby mu się dobrze i sucho spało a w dzień uzywałam pieluch tetrowych..Póżniej juz coraz rzadziej i tych i tych..

hmm a to ciekawe, bo w tetrę też dzieciaki siuśki i kupki robią i też płaczą gdy mają mokro :P A dorośli, gdy nie są zdolni sami załatwiać swoich potrzeb też noszą pampersy...

halina gdzie przyjmujesz?Chętnie zgłoszę się na wykład na temat zdrowego i rozsądnego postępowania z noworodkami i niemowlakami. :P

"niemowląd" :)
no comment

Halina- żal.pl

\"pokoj z tobą\"

Mojemu Małemu zakładamy tylko huggies. One nie uczulają, pampersy mają rumianek, który dość często uczula.
Bella happy też są dobre, szczególnie dla noworodków, mają wycięcie na pępuszek i tez nie są niczym nasączane.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org