Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rower oświetlenie |
Witam. Otóż chcę zakupić oświetlenie do mojego rowerka. W związku z tym mam pytanie, czy wybrać raczej zestaw z diodami led, czy raczej z żarówka halogenowa? chcę na ten cel przeznaczyć około 40 zł. Zaznaczę, że jeżdżę często po zmroku a i nieraz nocną trasę bym zrobił. Może jakieś linki do allegro mi polecicie?Dzięki za góry za pomoc:) (Aha chodzi mi o przednią lampę :P )
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rower oświetlenie |
http://allegro.pl/item691233284_rower_oswietlenie_diodowe_lampka_led.html Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Dioda emituje naprawdę mocny strumień światła spokojnie porównywalny z dużą latarką na baterie R20. Czyli ja polecam diode Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Pakero, dzięki za odzew. Aczkolwiek szukam czegoś sprawdzonego przez użytkowników, bowiem miałem u siebie jeden "wynalazek" na 3 diody led, i nic praktycznie nie widziałem po zmroku badź w nocy.
|
|
a mosze takie cuś: ale to tylko dla chardkorofcuw, jak nie jestes nim to se darój, zaletom tego spszetu jest to, rze ty widzisz a ciebie nie widzom :) Tempiem głópote na foróm
|
|
trzeba bylo kupić markowy zestaw led, nie jakis "z lomzynskiego mahatanu". swoja drogo za 40zl to nic rewelacyjnego nie kupisz. przecietna lampy to koszt ok 100zl (tyl+przud), wtedy morzesz miec pewnosc ze bedzie doskonale swiecic. polecam: cat eye, kellys jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |