Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pszybijam sobie piontom klepke |
wiezycie w boga?czy w logike ? nie rospisywac siem na 10 linijek bo czytac sie niehce :))) ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pszybijam sobie piontom klepke |
Idź do cholery. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
nigdzie siem nie rószam !!! ![]()
|
|
Zgadzam się z ''Lobo''. Żartów się z BOGA nie robi
|
|
hej tumanie a ty nie miałes gdzies sie wybrac???? p.s mam dla ciebie wesołą wiadomosc - jeszcze dzis bede wiedział z kad piszesz - i oczywiscie to opisze
|
|
jasiu ciekawe czy jak skoncza sie wakacje to nadal bedziesz takim krolem na forum ? bo z twoich postow wnoskuje ze jestes jakims 12-letnim chlopcem ktorego koledzy chyba bija, dlatego nawet wakacje spedzasz przed kompem. zal
|
|
mam 11 lat. fruzia :D niemasz pojencia jak siem ciesze :D ja mam dla ciebie tesh wesolom wiadomosc siem pisze "skąd" nie z kond i oczywiscie czekamy asz to opiszesz ha ha ha ha ha ha ha A do temató to nie rzarty,pytam bo durzo lódzi nie hodzi do kosciola i niewiem czy wiezom w to rze so od malpy czy w biblie ![]()
|
|
zeby czlowiek byl od malpy to malp by juz niebylo, tak to jest jak szkola robi z ludzi durniow Zaara pusta samotna idiotka :)
|
|
heheh Jasiu a ty jeszcze tu?? Miales nas opuscic:P
|
|
wruciułem bo durzo fanek mie koha i sie smócilly :))) ![]()
|
|
Do autora tematu. Wnioskując po tym jak sformułowałeś post, jedno wyklucza drugie. Napisz dlaczego. _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Cleriąnc nic niczego nie wyklócza ![]()
|
|
Tobie to i następnych pięć, a nawet więcej nie pomoże
|
|
Wiesz co Jasiu? Jak wróciłeś dla swoich fanek to sobie z nimi bądź...pfff
|
|
Wyje.bac go z tego forum!!! Patologia dziecinna poprostu!! Az wstyd...
|
|
Nie zwracaj uwagii na goscia i tyle xD smiej sie tylko z tego co robi i z niego tak jak ja to robie i git ;)
|
|
Lósiaczkó dla cie wrucilem ;**** ![]()
|
|
http://www.sexy-lena.com/?uid=399511 Typiara z Łomży :O
|
|
wcale nie z łomrzy i widzialem to jakhs rok temó :( ![]()
|
|
http://www.sexy-lena.com/?uid=399511 Eeee noi co :D ale wejść możecie :D wbijać ludziska;D ahahaha
|
|
za klamstfo nie wejom :))) ![]()
|
|
Lósiaczek ma ptaka spotkalem sie z nio zlapalem za dupsko i poczulem twardy kawal h uja!!
|
|
Lósiaczku zdradziłas mie ? :(((((( ![]()
|
|
pozatym nie chce jenczec jak ja posufam Jasiu gra na foróm i nagle Game Over.
|
|
jasiu_śmietana (---.acn.waw.pl) nie mam wacka i nie potrzebuje, bo wystarcza mi wacek mojego faceta, a nawet gdybyś mnie ruchał aż by Ci fiut spuchł to bym nawet nie jękła, bo masz tak małego, ze trzeba go szukać pod mikroskopem z pęsetą... Znasz się jak świnie na gwiazdach- całe życie w chlewie Cię pchły w dupę jebią;/ jasiu_śmietana (---.elomza.pl) nikogo nie zdradziłam!!! To Ty cały czas oglądasz się za dziewczynami z forum, a mnie olewasz :(
|
|
Lósiaczek 18 lat i jusz wacek faceta ,myslalem rze bendziesz czysta :((( ![]()
|
|
Klepma bardzo bszydko pisże :/ pewno tata ja nieóczył rzeby nie zucac infektyfami na lefo i prawo . ale co tam przecia dziolcha ma własnego Wacka ... Tempiem głópote na foróm
|
|
jasiu_śmietana (---.elomza.pl) a co miałam pisać jak się ciota czepia i pisze, ze wacka mam? To odpowiedziałam, ze ja nie musze mieć wacka, bo ma mój facet, a jeden wacek w związku chyba wystarczy nie? A Ty masz 11 a za forumowniczkami sie oglądasz... Nie ładnie!! <nono>
|
|
Lósiaczek ale ja myslalem rze bendziesz tyklko mojam :((( a ty jusz facet i wacek... ![]()
|
|
Jasiu a co Ty myslisz, że będę na Ciebie wieczność czekać? Zamiast zająć się mną to rozmawiałeś z jakimiś panienkami na forum i na dodatek wyjechałeś nie myśląc o mnie... Zostawiłeś mnie tu na pastwę losu :( Teraz mam chłopaka ale zawsze możemy sobie popisać :) Buziak :**
|
|
popisac... :(( ![]()
|
|
jasiu widzisz teraz Lusiaczek jest z Kalu, który grał w ŁKS. -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
-------------------- bes komentarzu . ![]()
|
|
Oj Jasiu gniewasz się? Nawet nie pytałeś czy mam chłopaka, a mam go już od ponad roku. Podejrzawam, że Ty też masz jakąś dziewczyne ;)
|
|
gniewam siem to jak tam morzesz go zdradzac ja mam cztery czy pienc ale tak na powarznie to hcialem tylkoj z tobo :((( ![]()
|
|
Jasiu ja nikogo nie zdradziłam, tylko z Toba pisałam i on nie raz czytał nawet to o czym piszemy. Widzisz sam nie jesteś święty, masz 4 czy 5 panienek, nawet nie wiesz dokładnie ile, a ja nie przypominam sobie żebym była Twoją panienką... Nie łam się chłopie, bo jedna na świecie nie jestem :) Buzi :*
|
|
---------//-------- ![]()
|
|
Jasiu nie rób znaczków tylko napisz coś :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |