poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nocne jazdy MPWiK

Siemka. Wczoraj, około godziny 01:00 w nocy, jak pewnie większość spałem z otwartym oknem w pokoju. A tu nagle jedzie ten "łomżyński odkurzacz MPWiK", bo zachciało im się odkurzyć wąską drogie osiedlową. Wiadomo, jedzie to 15 km/h i robi niezły hałas, i to przejeżdżał pod moim blokiem a 3x, jakby w dzień nie mieli na to czasu. To chyba lekka przesada, że jeżdżą w nocy i spać nie dają.

Łomża, Łomża, Łomża . . .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nocne jazdy MPWiK

twój problem to mały pikuś, ja muszę mieć okna zamknięte cały czas mieszkam blisko autostrady do mężenina - odcinek specjalny (brak limitu prędkości) a w niedziele jak człowiek może odpocząć to jakiś podglądacz lata kosiarką ze spadochronem. Jak chcesz to możemy się zamienić chałupami - dorzucę stary rower.

no z ta szosa do mezenina to prawda ja mieszkam po drugiej stronie i w nocy slysze jak ludzie zapiepszaja ,a w dzien kochany sąsiąd nie ma co robić i pierdzi na tej swojej paralotni ;/

http://www.militaria.pl/napier/stopery_do_uszu_napier_(6006)_p2741.xml

Jak to się mówi.. jeszcze się taki nie urodził, co by dwóm dogodził.

Ja znowu sobie nie wyobrażam, żeby taka polewaczka w ciągu dnia jeździła. Pewnie zakorkowała by całe miasto. Nie wyobrażam sobie też jak by nie miała jeździć wogóle... byłby taki syf na ulicach, że głowa mała.
Kolejna rzecz to nie widziałem, żeby w jakimkolwiek mieście polewaczka jeździła w dzień.

Wyobraź sobie polewaczkę jadącą na 15km/h np na Zjeździe w ciągu dnia. Korki byś miał kilku kilometrowe pewnie. Albo jakbyś śpieszył się gdzieś autem, a tu w wąskiej drodze osiedlowej stoi polewaczka, której nie możesz ominąć.

Odkurzacz niejest MPWIK<a MPGKIM>

no mój błąd z tym MPWiK. Pare razy widziałem ją w dzień, ale pewnie było dużo skarg i zmienili godziny jazdy. Główne drogi to ok., nocą, ale w dzień może jeździć po osiedlowych drogach. Po za tym na wąskich drogach osiedlowych nie ma co się śpieszyć, bachor wyleci na ulice i tragedia gwarantowana.

nie dotyczy jednak przeżyję, jak przejdzie co jakiś czas ta polewaczka

Łomża, Łomża, Łomża . . .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org