Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czeczen w szafie !!! apsurt !!! |
Wjenc tak mam do was zapytanie moji drodzy : otuz czytalem rze dziefczyna dostala mandat potczas egzaminu na kórs kat.B 250 zł i 6 pkt karnyh oglondalem tesz kedys jak policia zatszymala dode i hcieli jo ukarac mandatem za nie óstopmienie pierfszenstwa gdy ona jesdsila elko. Muj instróktor muwil rze mnie w samohodzie wogule niema rze tylko ona odpwiada za toco ja robie a tó proszem ... mandaty dla kórsantuf wjenc jak to jezt moi kohani ? ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czeczen w szafie !!! apsurt !!! |
w rzyció so lepsze i gorszę dni :)
|
|
jasie wy ku.rwa cwele !!!!
|
|
niestety tego się nie da czytać bo oczy bolą
|
|
:))) ![]()
|
|
Więc tak mam do was pytanie moi drodzy : otóz czytalem ze dziewczyna dostala mandat podczas egzaminu na kurs kat.B 250 zł i 6 pkt karnych oglądalem tez kiedys jak policja zatrzymala dode i chcieli ją ukarac mandatem za nie ustąpienie pierwszenstwa gdy ona jezdzila elką. Mój instruktor mówil ze mnie w samochodzie w ogóle niema ze tylko on odpowiada za to co ja robie a tu proszę ... mandaty dla kursantów wiec jak to jest moi kochani ? ~SD teraz przeczytaj : ) ![]()
|
|
Skoro dopiero zdaje egzamin to jak może dostac mandat i punkty karne? Przecież Ludzie jeżdżący L-ką dopiero sie uczą więc nie można od nich wymagać tego, ze od razu bedą idealnie jeździć, zresztą wiekszośc nawet po otrzymaniu prawka nie zbyt dobrze jeździ;/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |