niedziela, 06 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
co to za melodia/nuta/nie wiem jak to nazwać!

chcę się dowiedzieć,mam nadzieję że pomożecie bo nigdzie nie mogę tego znaleść,co to za melodia jest puszczana na wiekszości pokazów sztucznych ogni??Taka była też w Łomży jak pieczono rejbaka.Z góry wielkie dzięki!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: co to za melodia/nuta/nie wiem jak to nazwać!

Wiem o jaką melodię chodzi, ale niestety nie znam tutułu. Może zadzwoń do organizatorów? :)

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

To jest Carl Orff - Carmina Burana - O Fortuna szukaj O Fortuna nuta była wykorzystana w reklamie nike czy rebooka już nie pamiętam innym kawałkiem jest tez Vangelis - Conquest of paradise tez puszczają przy pokazach.
Pozdr.

Dzieki :)

markac a co to znaczy "tutuł"??:)

ZAGADKOWE TE PYTANIE TUTUŁ WIELE JEST BŁĘDÓW NA FORUM

"Jaka to melodia??" gdzieś to było :D

Mój ulubiony sposób na piosenki :P siadam biore kartke i długopis właczam VIVA polska,niemiecka MTV i słucham i przepisuje wykonawców albo tytuł piosenki :D i zazwyczaj nie mam problemów jak piosenki się nazywaja chyba że chodzi o jakieś stare :)

no nie wiem czy tę piosenkę puściliby na VIVA :P

Może na VIVA Zwei? :D

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Sledczy jak zawsze po swojemu dowalil..

Mnie tylko swędzi jedna sprawa czy MTV 2 to jest puszczana na necie czy w kablówce ?? bo dużo teledysków co sciagam z kazzy to jest jako nagrywane z MTV 2 no to tyle pytań a piosenki takie jak ta to mozna znaleść na MTV classic

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Do sprzedania mieszkanie w Łomży, ul. Kaznodziejska o pow. 31,60 m2, I piętro, 1 pokój.
tel. 698506416
usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org