Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zespol amor - kto gra? |
Hej. Mam do was pytanie. Bylam ostatnio na weselu gdzie gral zespol amor i wiecie kto tam gra na na tej harmonii? Bo nie wiem kto to jest a skads go znam. fajnie gral i chcialam zeby zagral na rocznicy slubu moich rodzicow. prosze o odpowiedz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zespol amor - kto gra? |
Bez sęsu...Na rocznicy morzesz pzecierz zagrac na flecie swojego merza i zaorzczedzic pieniondze zamiazt slóhac jakiegos tepaka z charmonia .rodzice napewno siem uciszom
|
|
prosze oto odpowiedz... ... nie ma zaco jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
nie rozumiem... czlowiek kulturalnie pyta sie na forum gdzie ludzie chyba sa w maire roztropni i inteligentni... prosi o odp a tu przychodzi jakis bedzwał ktoremu na dodatrytek myla sie nicki... chyba ze jasiu_smietana to wielki autorytet dla wielu ludzi ktorzy sie pod niego podszywają,,, dla mnie to po prostu żalosne i rostackie... ale dziekuje za odpowiedz... ktos moze jednak odpowie na moje pytanie?
|
|
Najlepiej to wejdź na stronę zespołu i tam masz kontakt z nimi zadzwonisz i się dowiesz http://www.zespolamor.dzs.pl/
|
|
rostackie zgadzam siem !!!
|
|
amorki :)))
|