Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Office Center |
co sadzicie o osobach pracujacych w tej firmie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Office Center |
Super ludzie.
|
|
A ty co sadzisz? Skoro zakładasz temat to wyraź swoje zdanie bo inaczej temat jest bez sensu. Mnie kompetencją nie urzekli, ale do zarzucenia nie mam nic konkretnego.
|
|
ja uwazam ze ludzie sa spoko aczkolwiek mogliby byc czasem bardziej mili
|
|
no mogliby byc mili nosic smieszne czapeczki i rozdawac cukierki Dzeyson
|
|
Nie jestem Pracownikiem w/w firmy, ale bardzo dobrze znam tych ludzi, a poza tym sam byłem handlowcem przez długi czas. Ciekawi mnie czy po 9-ej godzinie kopiowania w takim upale i po całym dniu wdychania super orzeżwiającego ozonu tez byś miał michę uśmiechniętą od rana do nocy, a tak na marginesie to radziłbym popatrzeć w lustereczko, może główkę pomasować???? nie boli???? Jeśli Ci przeszkadza obsługa to kupuj w internecie albo idż do szefa firmy, powiedz że Cię ktoś obraził i tyle, a nie siejesz ferment na forum. Nic się teraz ludziom nie podoba... a ten to zły, a tamten jeszcze gorszy..... Każdy jest tylko człowiekiem i ma gorsze, i lepsze dni - troszkę szacunku i zrozumienia...... Jak tak czytam niektóre wypociny, dochodze do wniosku że inwigilacja SB w czasach PRL-u to był pikuś........ Teraz to mamy specjalistów od plotek i zamętu Pozdrawiam
|
|
Zgadzam się w 100% z muzik25 .
|
|
Hehehe jacy oni mili ?! Troszkę za dużo tu lukru! Na miescie sie mówi, że nikt w tym sklepie nie jest miły? A te pochwały to te dwie śliczne tlenione blondyneczki może pisza i na premie liczą? Wiem co piszę bo jak dziewczyny poczytacie to sobie przypomnicie w tamtym tygodniu, byłam prosiłam o pomoc w szukaniu firmy, która była obok. Co mi odpowiedziały te dwie paniusie, po moich stanowczych naciskach? Że na Kopernika................... i że jak sobie pani pospaceruje to może znajdzie:) Troszke kultury, ta firma nie ma monopolu na usługi a klient ma prawo wyboru! Wystarczyło powiedziec na Kopernika 25! I tak znalazłam i załatwiłam sprawe ale jestem zniesmaczona i tej firmy nie polecam! *E*W*A*
|
|
Droga *E*W*A* Czytając Twoją wypowiedź, tu cytuję Twoje słowa "dwie ślicznie tlenione blondyneczki", mogę stwierdzić, że jesteś złośliwą osobą. Zarzucasz komuś, że nie udzielił Ci dokładnych informacji o firmie której szukałaś. A czy zastanowiłaś się czy wspomniane Panie mają obowiązek informować o tym, czy w ogóle muszą to wiedzieć? Może najpierw wypadałoby zastanowić się nad tym zanim zacznie się kogoś obrażać i wypisywać bzdury na forum i do tego anonimowo. Pozdrawiam.
|
|
No wiesz, z reguły nie powinno się w takiej sytuacji "wpuszczać kogoś w maliny", tudzież "odprawiać z kwitkiem", dobre wychowanie raczej karze odpowiedzieć na zadane pytanie, pomóc drugiemu człowiekowi w potrzebie, bez względu czy to chodzi o konkurencję czy też nie:)
|
|
Zgadzam się, że trzeba pomagać ludziom „z reguły”, jak piszesz, tylko czasem zdarzają się pewne wyjątki, jak to w życiu… Trzeba też wysłuchać dwóch stron. Tak naprawdę nie wiemy jak było naprawdę. Znamy tylko relację Pani EWY, która jak dla mnie nie jest wiarygodną osobą. Pada wiele zarzutów pod adresem pracowników firmy w tym brak kultury, a sama wypowiada się z pogardą (jej uwagi są w większości nie na miejscu), czy to świadczy o jej kulturze, czy może też zasady kultury nie działają w obie strony??? Tak się składa, że wiele razy korzystałam z usług firmy Office Center i uważam że pracujący tam ludzie są bardzo pomocni, ale bez przesady nie rozwiążą wszystkich problemów wszystkich ludzi (to nie jest punkt informacyjny, ale może szefostwo powinno pomyśleć skoro jest takie zapotrzebowanie na rynku, hehe ) i bez tego mają dużo pracy zapewne. Nie uważam, żeby zarzuty stawiane przez Panią EWĘ i sposób w jaki to zrobiła był wskazany ani stosowny w tej sytuacji. Żeby wymagać od innych trzeba wymagać od siebie i być człowiekiem przede wszystkim. Nikt nie odmówił jej prawa do korzystania z usług innej firmy, trzeba tylko czasem mieć głowę na karku, a nie absorbować wszystkich wokół swoją osobą i problemami, a potem wypowiadać się źle (najlepiej anonimowo, bo tak najodważniej) na temat innych ludzi. Trochę więcej szacunku i wyrozumiałości. Od czasu do czasu należałoby pomyśleć co się daje do publicznej wiadomości (szczególnie jeśli chce się kogoś szkalować), tak jak powinien pomyśleć też właściciel firmy która zmieniła swoją siedzibę, żeby poinformować o tym fakcie swoich klientów. Ale jeśli ma więcej takich „lojalnych” klientów jak pani EWA to na pewno nie zginie ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |