wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pogoda - kiedy lato

Co sądzicie o pogodzie? Czemu nie ma lepszej... czy była kiedyś taka pogoda na lato?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pogoda - kiedy lato

Coś jest bardzo nie tak. Taka pogoda w czerwcu to się mija z celem... w tym tygodniu tylko dziś nie będzie padaĆ. Masakra ...

cS ;d

Pogoda jest ok.

Pogoda jest zwalona, może się w końcu skończy

Aby wakacje nie były w ten deseń.... ;/

Słyszałam że w lipcu ma być niewiele lepiej .

To z powodu globalnego ocieplenia.

VOTUM DEO IGNOTO

We wrześniu podobno ma być ciepło :)

Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi

Lata w tym roku ma nie być. Mam tu na myśli gorące dni, które powinny przeważać o tej porze roku. Klimat się zmienia. Coraz bardziej gwałtowne zjawiska pogodowe zdarzają się coraz częściej, nierzadko na obszarach gdzie jeszcze nie dawno wcale nie występowały. Nie jest to wina bajki o "globalnym ociepleniu". Badanie geologiczne pokazują, że to normalne na ziemi, takie cykliczne zmiany klimatu miały miejsce zanim jeszcze nie było na niej ludzi. Na pewno wszystko co emitujemy do atmosfery ma na to jakiś wpływ, ale jest on nic nie znaczący wbrew temu co twierdzą niektórzy. Ot po prostu taki kaprys planety na jakiej żyjemy. Radzę zacząć się przyzwyczajać a nie narzekać bo raczej nie mamy tutaj nic do powiedzenia ;)

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

nie ma lepszej pogody bo LOMZA to DZIURA:)

Własnie jestem w jastarni i pogoda jest super pozdrawiam

Dziure to ty masz łajzo !!

sheller po pierwsze schowaj sie za swoja klawiaturo bazyluu i ru***aj swoja reke bo nie stac cie na nic wiecej a po kolejnee lajzaa to ciebie splodzilaaa a po kolejne to jest dziura i bedziee dziuraa:)i po kolejne przez takich ludzi jak ty wstydze sie czasami skad jestem:/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org