Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pogoda - kiedy lato |
Co sądzicie o pogodzie? Czemu nie ma lepszej... czy była kiedyś taka pogoda na lato?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pogoda - kiedy lato |
Coś jest bardzo nie tak. Taka pogoda w czerwcu to się mija z celem... w tym tygodniu tylko dziś nie będzie padaĆ. Masakra ... cS ;d
|
|
Pogoda jest ok.
|
|
Pogoda jest zwalona, może się w końcu skończy
|
|
Aby wakacje nie były w ten deseń.... ;/
|
|
Słyszałam że w lipcu ma być niewiele lepiej .
|
|
To z powodu globalnego ocieplenia. VOTUM DEO IGNOTO
|
|
We wrześniu podobno ma być ciepło :) Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
Lata w tym roku ma nie być. Mam tu na myśli gorące dni, które powinny przeważać o tej porze roku. Klimat się zmienia. Coraz bardziej gwałtowne zjawiska pogodowe zdarzają się coraz częściej, nierzadko na obszarach gdzie jeszcze nie dawno wcale nie występowały. Nie jest to wina bajki o "globalnym ociepleniu". Badanie geologiczne pokazują, że to normalne na ziemi, takie cykliczne zmiany klimatu miały miejsce zanim jeszcze nie było na niej ludzi. Na pewno wszystko co emitujemy do atmosfery ma na to jakiś wpływ, ale jest on nic nie znaczący wbrew temu co twierdzą niektórzy. Ot po prostu taki kaprys planety na jakiej żyjemy. Radzę zacząć się przyzwyczajać a nie narzekać bo raczej nie mamy tutaj nic do powiedzenia ;) _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
nie ma lepszej pogody bo LOMZA to DZIURA:)
|
|
Własnie jestem w jastarni i pogoda jest super pozdrawiam
|
|
Dziure to ty masz łajzo !!
|
|
sheller po pierwsze schowaj sie za swoja klawiaturo bazyluu i ru***aj swoja reke bo nie stac cie na nic wiecej a po kolejnee lajzaa to ciebie splodzilaaa a po kolejne to jest dziura i bedziee dziuraa:)i po kolejne przez takich ludzi jak ty wstydze sie czasami skad jestem:/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |