Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
iii **** z PERFECTU haha |
hahah
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: iii **** z PERFECTU haha |
o co kaman? odwołany czy chodzi o pogode? dla prawdziwego fana pogoda to zaden problem.
|
|
ktos sie chyba nagle źle poczuł ;)
|
|
i**** z ciebie hahaha
|
|
Lepiej siedz w chacie przed telewizorem bo niedaj boze jeszcze zmokniesz .
|
|
Tylko mięczakom deszcz może przeszkadzać podczas koncertu TAKIEGO zespołu :)
|
|
TAKIEGO zespołu? lol faceci 50lat śpiewają, że chcą być sobą... kiedy się w końcu ogarną? i jak to śpiewali powinni sami wiedzieć kiedy zejść ze sceny niepokonanym. im się nie udało to. no sorry.
|
|
xann dojdz do tego do czego oni doszli, a wtedy porozmawiamy, albo daj swoj koncert :) zobaczymy czy wiecej osob sluchaloby Twoich wyczynow czy zespolu PERFECT :) POWODZENIA
|
|
marcingo1 zamknij ryj cioto je**** lepiej w domu przed telewizorem siedziec niz stac jak pajac na deszczu i sluchac zrytych nut wielkie mi halo PERFECT lecta i tupajta se patalany :P
|
|
Weź se ksuk persen kup, bo Perfekt przyjechał i psychicznie tego nie znosisz z tego co widzę. Masz gościu problem, bo żeby ludzi od patalanów, ciot i pajaców wyzywać z tytułu że jakiś zespół będzie grał na muszli, to to nie jest normalne. Tacy jak Ty tworzą to forum, takim, jakim jest. A teraz czekam co na mnie masz do powiedzenia, bo na bank Cię uraziłem.
|
|
Jakas straszna ciota założyła ten wątek i tylko zamęt wprowadza.Będzie koncert na 100% i juz.
|
|
a o kturej graja
|
|
komedia na tym forum!!! wiecznie jakis paczesniak sie odezwie "nieporszony" niechcesz to nie idziesz i tyle!!!!!!!!!!!!!!! a ten co zalozyl ten temat to tez rozgarniety heheh
|
|
ale o której grają?Ktoś kompetentny sie wypowie?
|
|
hmmm... 20 : 30 ??
|
|
dzięki
|
|
Dla przeciwników Perfectu mam pocieszenie: nie martwcie się, Boys też kiedyś przyjadą. I Shaza też :PPP
|
|
to shaza jeszcze rzyje? myslalem ze jurz dawno pomarla ze starosci jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Niestety, rozczarowałem się. Markowski totalnie bez formy. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
widać że jakieś dzieciaki się udzielają NIE obrażając tych normalnych xann ---dobrze ze ty jesteś rozgarnieta ja tam może też nie jestem jakas fanką PERFECTU ale po co obrazać takich ludzi którzy wiele znaczą w historii naszej muzyki Wystarczy spojrzeć było na liczbę osób która tam była!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |