Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koncerty |
W Łomży brakuje miejsca na koncerty .takiego normalnego bo te co jest to okropne schody wejściowe to tak obskurne ze nie można patrzeć na to i Łomza ma się mianem miasta z takimi porządkami toć to prosi o wygląd tego miejsca czy te schody muszą być tak obskurne i obok nich taaaka dziura ze nogi można łamać a i te zjazdy jak mokro to ślizgawka czy cos z tym zrobi nasz wójt a moze prezydent czy ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koncerty |
mamy duzo klobow tam sa sceny!
|
|
sceny ale niebezpieczne dojscie do nich i to trzeba zmienic
|
|
Jakoś nieskładnie to napisane.... _____________________________________________________ ![]()
|
|
Ja też nie wiele zrozumiałam :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Dorota popracuj nad interpunkcją, bo coś "wypociłaś" i nie wszyscy rozumieją :/ w tym ja.
|
|
Chodzi ci o muszlę, gdzie schody są jakie są, a zejście z górek w deszczu kończy się poślizgnięciem? =] I o to w tym chodzi to ma wyglądać jak stara budowla. A to, że wybierasz się w wysokich obcasach na muszlę - nie nasza wina ;)
|
|
PhotoAmator ty jeden rozumiesz polszczyzne nie znana a chodzi mi o muszle ze nie ma bezpiecznych schodow na zejscie i wogole bezpieczenstwo i koncerty to wiele do zyczenia jak wejscie na nie jest takie ze o wypadek nie łatwo i basz tu madrym jak idziesz i niewiedomo kiedy potykasz sie bo ty sa gorki i slizgawki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |