niedziela, 29 czerwca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Koncerty

W Łomży brakuje miejsca na koncerty .takiego normalnego bo te co jest to okropne schody wejściowe to tak obskurne ze nie można patrzeć na to i Łomza ma się mianem miasta z takimi porządkami toć to prosi o wygląd tego miejsca czy te schody muszą być tak obskurne i obok nich taaaka dziura ze nogi można łamać a i te zjazdy jak mokro to ślizgawka czy cos z tym zrobi nasz wójt a moze prezydent czy ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Koncerty

mamy duzo klobow tam sa sceny!

sceny ale niebezpieczne dojscie do nich
i to trzeba zmienic

Jakoś nieskładnie to napisane....

Ja też nie wiele zrozumiałam :)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Dorota popracuj nad interpunkcją, bo coś "wypociłaś" i nie wszyscy rozumieją :/ w tym ja.

Chodzi ci o muszlę, gdzie schody są jakie są, a zejście z górek w deszczu kończy się poślizgnięciem? =] I o to w tym chodzi to ma wyglądać jak stara budowla. A to, że wybierasz się w wysokich obcasach na muszlę - nie nasza wina ;)

PhotoAmator ty jeden rozumiesz polszczyzne nie znana a chodzi mi o muszle ze nie ma bezpiecznych schodow na zejscie i wogole bezpieczenstwo i koncerty to wiele do zyczenia jak wejscie na nie jest takie ze o wypadek nie łatwo i basz tu madrym jak idziesz i niewiedomo kiedy potykasz sie bo ty sa gorki i slizgawki

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org